image description

Kartor över Botkyrka

Kartor är verktyget du behöver om du vill hitta den plats du letar efter.

 

 Karta över Botkyrka på webben

 
Botkyrkas egen webbkarta

Botkyrka kommun har en egen karta på nätet. Unikt med kartan är att den innehåller information som är specifik för Botkyrka och att innehållet uppdateras löpande. Du når kartan via länken Botkyrkas webbkarta till höger på den här sidan.

Vi tar tacksamt emot synpunkter och idéer som kan hjälpa oss att förbättra kartan både när det gäller funktioner och innehåll. För att kontakta oss på Kart- och mätenheten, klicka på länken till höger på den här sidan. På våra kartor använder vi som standard koordinatsystemet Sweref 99 1800 och höjdsystemet RH2000.

Andra kartor på nätet

Tätortskartan över Stockholms län har upprättats genom ett samarbete mellan Stockholms stad och övriga kommuner i länet. I den kan du söka på gatunamn och adresser i hela länet. Det går också att söka på till exempel SLs stationsnamn.

På Länsstyrelsens kartsida kan du hitta kartor över alla län i hela Sverige. Denna webbplats är ett samarbete mellan alla länsstyrelser i Sverige.

Botkyrkas tryckta kommunkarta från 2016

Botkyrkakartan 2016

Botkyrkakartan 2016

Den senaste kommunkartan trycktes 2016. Den kan du hämta gratis på bibliotek, medborgarkontor, Lida, Hågelby och Subtopia.

Kartan innehåller en mängd markerade sevärdheter och upplevelser som finns i Botkyrka kommun, såsom Vinterskogens naturreservat, Tumba Bruksmuseum och Subtopia. Kartan ger dessutom alla som cyklar en bra överblick över de cykelvägar och stråk som finns i kommunen.

Senast uppdaterad 2016-02-25