image description

E-tjänster och blanketter

Nu har vi gjort det enklare för dig i Botkyrka att få service - här har vi samlat alla våra e-tjänster och blanketter! Klicka på bilderna för att komma till den tjänst du söker.

Skolbarn som tillsammans med lärare studerar en jordglob

Barn & utbildning

 

En flicka som hjular i biblioteket

Bibliotek & kultur

 

Man som joggar med sin hund

Idrott, fritid & natur

 

Mamma och barn som planterar blommor utanför sitt hus

Bo & bygga

 

En kvinna i rullstol som pratar med sin assistent

Omsorg & socialt stöd

En man som jobbar vid en maskin i fabrik

Näringsliv & arbete

 

En grupp människor som diskuterar

Kommun & politik

 

Innan du börjar

Läs instruktionerna för tjänsten

Vissa av våra e-tjänster kräver att du har vissa bilagor redo när du gör din ansökan eller anmälan. En del tjänster kan också medföra en avgift för dig som söker. Läs därför alltid igenom anvisningarna för tjänsten på botkyrka.se innan du påbörjar din ansökan.

Inloggning med e-legitimation

Flera av våra e-tjänster kräver inloggning och signering med e-legitimation. E-legitimationen använder du för att identifiera dig och för att skriva under elektroniskt. Den elektroniska underskriften har samma juridiska innebörd som en underskrift gjord på papper. Läs mer om hur du skaffar e-legitimation på e-legitimation.se

Legitimationen kan vara i form av en datafil på en hårddisk eller lagras på ett elektroniskt kort. Den ges ut av en så kallad betrodd tredje part, en utfärdare. Det kan till exempel vara en bank.

Personuppgiftslagen 

Vid handläggningen av ditt ärende registreras och behandlas dina uppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Läs mer om PuL på datainspektionen.se.

 

Senast uppdaterad 2016-01-12