27 maj
Botkyrka
08-59907100
hagelbyparken@hagelby.se

Trädgårds- och Hantverksdag i Hågelbyparken

Odlingsglädje och våryra när dansbanan fylls med utställare inom trädgård och hantverk. Hågelby 4H har aktiviteter för barnen och Grålleklubben är på plats med sina veterantraktorer. Välkommen till en grönare skönare dag i Hågelbyparken!

Välkommen till årets Trädgårds- och Hantverksdag i Hågelbyparken.

En dag att fira att våren är här och det är dags att starta årets trädgårdsprojekt. Botanisera bland växter och trädgårdsprodukter, hantverk och en och annan godsak. Veterantraktorklubben Grålle besöker oss och sätter traditionsenligt årets potatis på åkern. Samtidigt firar Hågelby 4H årets 4H-dag med kul barnaktiviteter bland djuren. Naturligtvis är det ett gyllene tillfälle att köpa med sig bra produkter hem. Välkommen till en grönare skönare dag i Hågelbyparken!

På programmet:
Utställning med Trädgårds- och Hantverkstema på dansbanan. Hågelby 4H-gård firar sin årliga 4H-dag med aktiviteter för barnen. I Hågelby konst & hantverk med galleri är det vårtema. Grålleklubben är på plats med snygga veterantraktorer, kör rundturer med balvagn och sätter årets potatis på åkern.

Café Anna Giertz serverar vällagad lunch och hembakt fika och på Wärdshuset LM står helgbrunchen uppdukad.

Vi ses i Hågelbyparken!

Mer information
Datum: 27 maj 2018
Tid: 11:00 - 16:00
Ort: Botkyrka
Plats: Hågelbyparken
Kontakt: Hågelbyparken, 08-59907100, hagelbyparken@hagelby.se
Pris: www.hagelby.se
Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 april 2018