19 maj
Botkyrka

Invigning Lida Naturparkourpark

Älskar du att klättra, hoppa, krypa och röra på kroppen och vill upptäcka naturen på ett nytt sätt? Den 19 maj kl 12-15 välkomnar vi barn, ungdomar och vuxna till invigningen av Lida Naturparkourpark. Naturparkour handlar om att ta sig fram i skogen på ett lekfullt och roligt sätt. Välkommen ut!

Den 19 maj kl 12-15 bjuder vi in barn, ungdomar och vuxna till invigningen av Lida Naturparkourpark. En park där uppgiften är att finna spännande vägar för att förflytta sig från A till B. Det blir en spännande dag med fokus på rörelse. Alla som vill får möjlighet att prova parken och få tips och råd från erfarna ledare och inspiratörer från Friluftsfrämjandet. Utöver parken finns också möjlighet att naturparkoura i Skogsmulles hinderbana och vår repbana. För de som vill finns en tipspromenad med fina priser från Bergans of Norway. Grillelden är förstås igång för den som vill ladda med korv. Barn i stan finns på plats med några av sina partners.

Klockan 13:00 blir det högtidlig invigning av den nya parken!

Välkommen ut!

Lida Naturparkourpark är ett samarbete mellan Friluftsfrämjandet och Lida Friluftsgård och parken är öppen för alla som besöker Lida Friluftsgård.

Mer information
Datum: 19 maj 2018
Tid: 12:00 - 15:00
Ort: Botkyrka
Plats: Lida Friluftsgård
Kontakt: Friluftsfrämjandet Botkyrka
Pris: www.lida.nu
Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 april 2018