Störningsinformation:
Kokningsrekommendation av dricksvatten för boende i Tullingeberg
Dölj meddelande
19 aug
Tumba

Barnens Festival i Hågelbyparken

Avsluta sommarlovet med Barnens Festival i Hågelbyparken! Se den populära duon Zillah & Totte uppträda på scenen, följ med på sagovandring, sångstund och ponnyridning. Det kommer även bjudas på käpphästuppvisning med prova-på, ballongknytning med Helping Hands och mycket mycket mer! Vi ses i Hågelbyparken!

Njut av de sista sommardagarna och kom till Hågelbyparken för Barnens Festival 19 augusti! Under denna dag kommer vi ha en massa skoj att göra i parken för barn i alla åldrar.

Denna dag får vi besök av den populära duon Zillah & Totte som showar loss på scenen kl. 13:00.
Zillah är buktalerskan som vunnit Talang 2007 och VM i talangtävling och sedan dess medverkat i otaliga TV-program, turnéer med mera. Biljetter till denna föreställning kostar 80 kr för alla över 2 år, köps via förköp på www.hagelby.se eller på plats med kort eller swish.

Följ med på sagovandring med Teaterklubben Repliken. Vandringen går runt i parken och tar barnen med på en spännande saga.

Annat kul som händer i parken under denna dag är sångstund, ponnyridning, käpphästuppvisning med prova-på, ballongknytning med Helping Hands. Dessutom ställer vi upp ett pannkakstält för alla hungriga magar.

Elbilarna tutar och kör som vanligt (bilarna tas in vid regn) och djuren på 4H är ute i hagarna.

Många av aktiviteterna kommer vara gratis att delta i och några är avgiftsbelagda. Mer information om detta kommer inom kort.

Under dagen kommer Parkserveringen vara öppen och säljer, glass, korv, smörgåsar, kaffe och fika från Café Anna Giertz bageri. På Wärdshuset LM står helgbrunchen uppdukad och Café Anna Giertz serverar vällagad lunch och hembakt fika.

Programmet uppdateras kontinuerligt, håll utkik på denna sida!

Vi ses i Hågelbyparken!

Mer information
Datum: 19 augusti 2018
Tid: 11:00 - 16:00
Ort: Tumba
Plats: Hågelbyparken
Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 juni 2018