Torsdagsdans: Casanovas

På scen i Hågelbyparken 29 augusti - Casanovas!

Sommarens Torsdagsdanser bjuder upp till modernt på dansgolvet. Högt tempo och mycket bugg! Banden spelar kl 19.00 - 23.00 med en paus.

På scen denna torsdag: Casanovas

I början av sin bana bestod Casanovas repertoar till största delen av 50-talsrock. Fem år senare bestämde sig bandet för att satsa fullt ut på dansbandsmusiken och 1996 gick bandet ut på heltid, då som Sveriges yngsta heltidsorkester med en medelålder på 18 år. Med sin viljestyrka och kärlek till musiken slog sig Casanovas fram i den hårda musikbranschen, och det gav resultat. 2017 vann bandet Guldklave för Årets Album och Årets Dansband och 2018 var bandet nominerat till Grammis.

Under åren har Casanovas haft, inte mindre än 9 låtar på Svensktoppen och framfört ett antal liveframträdande i radio, både i Sverige och Norden.

Bandet:
Henrik Sethsson
Stefan Ryding
Hans Plahn
Jimmy Lindberg

Läs mer på: www.casanovas.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Parkserveringen har öppet under kvällen och säljer korv, smörgås, kaffe och hembakt fika från det egna bageriet på Café Anna Giertz.

Varmt välkommen till Stockholms skönaste, grönaste dansgolv. Vi ses i Hågelbyparken!

Hågelbyparken
torsdag 29 aug
kl. 19:00 - 23:00

Kategori

 • Dans
 • Målgrupper

 • Alla
 • Biljettinformation

  Kassan öppnar kl:18:00. Pris:170kr Endast med kort eller förköp dina biljetter. Klippkort: Klippkort kostar 1020 kr för 8 gånger eller 560 kr för 4 gånger (max två ”klipp” per kväll). Kortet köper du i kassan.

  Länk

  Arrangör

  Hågelbyparken

  Länk

  Kontaktperson

  hagelbyparken@hagelby.se

  0859907100

  Entré och lokal tillgänglig för rullstol
  Toalett tillgänglig för rullstol