Avgiftskontroll av barnomsorgsavgifter

Botkyrka kommun genomför ust nu en inkomstkontroll av alla vårdnadshavare som hade barnomsorg under 2014.

Det är viktigt att alla familjer och vårdnadshavare betalar rätt avgift enligt den taxa som gäller. Vi vill därför med denna kontroll följa upp att vi har fakturerat dig rätt avgift.

Har du betalt för lite kommer en retroaktiv faktura att skickas till dig under hösten 2016. Har du betalat för mycket kommer du att få tillbaka pengar.

Vi startar med att genomföra en inkomstkontroll mot 2014. Vi kommer sedan att fortsätta med detta varje år.

Dina inkomstuppgifter ändrar du själv på www.botkyrka.se/utbildning. Du loggar in med e-legitimation som du får från din bank. Du kan också logga in med ett användarnamn och lösenord, som du kan beställa via e-tjänsten eller få från ditt medborgarkontor. ​

Om du har frågor om detta kan du kontakta Botkyrka kommuns kontaktcenter på telefonnummer 08-530 610 00 eller via e-post kontaktcenter@botkyrka.se. Du kan också besöka medborgarkontoret.

Med denna rutin av inkomstkontroll kommer vi att få en mer rättvis och korrekt fakturering av barnomsorgsavgifterna. Vi hoppas också att detta ska underlätta din vardag genom att du, när du själv vill, kan logga in och ändra dina inkomstuppgifter på webben.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 juli 2017