Nu startar dialog Tullinge

Flygfoto av Tullinge centrum

Snedbild över centrala Tullinge tagen 2012

Nu satsar vi på att utveckla centrala Tullinge tillsammans med dig som bor, äger fastighet eller driver en verksamhet i Tullinge. Vi börjar arbetet med en dialog i slutet av maj.

Dialogarbetet inleds med en idévecka mellan den 29 maj och den 2 juni (vecka 22). Då finns representanter från kommunen samt fastighetsägare på plats på Nyängsvägen 3b i Tullinge centrum, i lokalen bredvid biblioteket. Då är du välkommen förbi och bidra med dina åsikter. Det finns möjlighet att bygga i en stor modell och tycka till om hur Tullinge ska utvecklas i ett tidigt skede. Lokalens öppettider under vecka 22 är måndag- fredag klockan 11-18, söndag klockan 12-15.

Under idéveckan genomför vi en första dialog med fördjupade, kreativa workshops. Det finns två datum att välja på: tisdagen den 30 maj klockan 18-21 eller onsdagen 31 maj klockan 18-21.
Anmäl dig till områdesutvecklare Björn Adelly, e-post bjorn.adelly@botkyrka.se senast den 25 maj.

I september kommer idévecka 2 att arrangeras och då finns också två workshopstillfällen att välja på: tisdagen den 5 september klockan 18-21 eller onsdagen den 6 september klockan 18-21. Om intresset är stort kan det bli aktuellt att arrangera flera workshops.

Vi ser helst att samma personer deltar under idévecka 1 och idévecka 2.

Läs mer om dialogarbetet under relaterade länkar.

Relaterade länkar
Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 december 2017