Stäng meddelande

Tack till alla som medverkade i Vi är Botkyrka 2018!

Bild på Vi är Botkyrka 2018

För femte året i rad bjöd Vi är Botkyrka in till en glittrande festdag i Hågelbyparken för och med Botkyrkas rika föreningsliv och i år var det publikrekord med 6500 besökare!

Dagens program var späckat med hela 53 punkter med både artister och aktiviteter. Fler än 40 föreningar och aktörer inom idrott och kultur medverkade och skapade ett brett utbud av aktiviteter för allmänheten att prova på. Stora scenen bjöd på stipendieutdelning, uppträdande med den populära duon Samir och Viktor, en gungig drakdans med barnfavoriten Bolibompadraken, ett magiskt dansuppträdande av Fuerza de los Andes och sprudlande allsång med Aylas sång från en luftballong i samarbete med Parkteatern Stadsteatern Kulturhuset, Ayla Kabacalänk till annan webbplats var även festivalens konferencier. På Lilla scenen bjöds det på fantastiska ögonblick med Vattenmannen och Speeds skräpexperiment, dansuppvisning med Ushas indiska dansgrupper från Botkyrka kulturskola, balettuppvisning från Vackra Rosen, uppträdande av Scenskolan Fejm, sång- och dansnummer med ViGör, karateuppvisning med Botkyrka Shukokai och Assyrien kulturcenter som avslutade med sång och folkdans.

Tack alla föreningar, aktörer, funktionärer, volontärer, artister, tekniker, programgruppen, projektledare, producenter, fantastiska publiken och alla ni som möjliggjorde Vi är Botkyrka 2018! Vi ses igen nästa år!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 augusti 2018