Många företagare deltog under frukostmötet i Hallunda

Frukostmöte i Hallunda centrum

Anna Kayal, Näringslivsutvecklare & Gabriel Melki, Samhällsbyggnadsnämndens ordförande på scen

Onsdagen den 3 maj anordnade näringslivsenheten i Botkyrka kommun årets andra frukostmöte för kommunens företagare. Huvudtema för dagens frukost var de framtida planerna för Hallunda centrum och Norsborg centrum. Centrumens närhet till varandra samt att båda centrum fått nya ägare de senaste sex månaderna gjorde det aktuellet att arrangera ett gemensamt frukostmöte för att belysa den kommande utvecklingen för båda centrumen.

Mötet inleddes med att Mats Svensson från Svenska Hem & Billy Üre från Norsborg 8 fick presentera sina planerade projekt för Norsborg centrum. Som första insats ville man genomföra flera säkerhetsåtgärder i centrumet.

Därefter presenterade Elias Georgiadis, VD för Sterner Stenhus Fastigheter AB som under hösten förvärvat Hallunda centrum deras kommande projekt. Som nytt tillskott i centrum nämnde han bland annat att en skönhetsgalleria kommer byggas och vara klar i oktober.

Jacob Gejler, VD för Klarvik Fastigheter fick berätta om projektet Skyttbrink företagspark i Tumba. En fastighet med 21 nya verksamhetslokaler till salu i Skyttbrink.

Gabriel Melki, Samhällsbyggnadsnämndens ordförande avrundade frukostmötet och hälsade de nya centrumägarna välkomna till Botkyrka kommun.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 december 2017