Botkyrka i Almedalen

Botkyrka kommun har medverkat i Almedalen sedan 2012. 2016 anammade man konceptet Botkyrka pop-up i Almedalen. 2017 gör Botkyrka kommun en favorit i repris och samtidigt ansluter sig näringslivsenheten till Almedalsveckan för första gången.

Välkomna till Botkyrka Pop-up kommun i Almedalen!

Vi ställer oss frågan: vem är egentligen Almedalen, den politiskt viktigaste veckan i Sverige, till för? Och hur möjliggör man så att fler - olika - får ta del av den? För andra året i rad överlåter Botkyrka Kommun sin plats på A-läge åt ett 30-tal lokala aktörer från förenings- och näringslivet att nyttja. Och med en större lokal än tidigare år vill Botkyrka Kommun inkludera och möjliggöra för än fler att ta plats.

Ett brett programutbud som samarrangeras med lokala företag och föreningar

I Botkyrka-huset får ni ta del av ett brett programutbud med allt ifrån modevisning, poesiuppläsning och mindfullness, till viktiga debatter om interkulturellt perspektiv, näringslivets roll i utbildning och bilden om förorten. Ni kan även komma bara för att jobba i vårt co-working space, testa nya digitala tjänster och titta på vår utställning som skapats av lokala talanger.

I vanlig ordning försöker vi hålla allt "lokalproducerat"; vatten, musiken i högtalare, fika, inredningen, aktiviteter på scen och i programmet. Botkyrka kommun står för lokal, scen och all teknisk utrustning - lokala aktörer står för innehåll.

Facebook-event: https://goo.gl/mogWlPlänk till annan webbplats

Läs mer detaljer om programmet här

Läs mer om näringslivsenhetens programpunkt "Från oduglig till eftertraktad - hur offentligt privat partnerskap skapar regional utveckling"  härlänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 juli 2017