Näringslivschefens sommarhälsning

Bild

Anna Anderberg, Näringslivschef

Efter en lång vår är nu äntligen sommaren här!

Nu när sommaren väntar runt hörnet är det med glädje jag ser tillbaka på de första sex månaderna av 2017.

Botkyrkas näringsliv fortsätter blomstra och det har tillkommit nya positiva etableringar. En tydlig indikator på den expansiva fas som kommunen just nu är inne i är det stora intresset från företag att etablera sig i Botkyrka. Det största intresset är för projektet Botkyrka Södra Portenlänk till annan webbplats.

För näringslivsenheten har våren varit intensiv då vi i år har höjt ambitionen med att besöka 75 av kommunens företag samt arrangerat flera frukostmöten och utbildningsträffar. Målet är att skapa givande mötesplatser för er som är företagare i kommunen, där inspiration, tillväxt och nätverkande med såväl andra företag som kommunrepresentanter, står i fokus.

Och innan sommaren är här och vi går på ledighet så kommer Botkyrka kommun och näringslivsenheten medverka under Almedalsveckanlänk till annan webbplats. Vi kanske ses där? 

Projektet Attraktiva Industriområde länk till annan webbplatsfortsätter efter sommaren och i år har kommunen valt att rikta in sig på Eriksberg och Slagsta. Syftet är att i samråd med företagen i de berörda områdena identifiera åtgärder som kan genomföras för att rusta upp kommunens industriområden.

När hösten infinner sig blir det ett gediget program och det är med stor förväntan som jag blickar framåt mot bland annat näringslivsforum i september och framförallt årets höjdpunkt - Näringslivsgalan i november.

Håll utkik i mailen eller på våra sociala medier länk till annan webbplatsefter inbjudningar till höstens olika informationsmöten och evenemang

Jag önskar er alla en vilsam och skön sommar, så ser jag fram emot att ses till hösten!

Anna Anderberg

Näringslivschef  

h
Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 juli 2017