Stäng meddelande

Letar du investerare till ditt företag?

Den 3 november hålls evenemanget UPPSTART i Uppsala och i år är det Stockholm Business Alliance (SBA) som är arrangerande partner. Nu har du möjligheten att presentera ditt företag och din idé!

Den 3 november hålls evenemanget UPPSTART i Uppsala och i år är det Stockholm Business Alliance (SBA) som är arrangerande partner. Under sessionen ScaleUP har du möjligheten att presentera ditt företag för både svenska och utländska investerare, som är särskilt intresserade av affärsidéer som bygger på innovativa tekniska lösningar oavsett bransch.

De grundläggande kriterierna för att bli uttagen att presentera sitt företag under ScaleUP är att företaget ska generera intäkter från nuvarande affärsmodell, och att du är villig att expandera din affärsverksamhet. Mässan är kostnadsfri att besöka och kan du läsa mer om den på Uppstart.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (öppnas i nytt fönster). Är du intresserad av att anmäla dig till ScaleUP, läs mer och anmäl ditt företag via anmälningssidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Observera att ansökan ska vara inlämnad senast fredag 12 oktober.

Här kan du se en anmälan i PDF

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 oktober 2018