Fullspäckat Näringslivsforum med många konstruktiva dialoger

Under torsdagen den 28 september så var det återigen dags för höstens upplaga av Botkyrka Kommuns näringslivsforum.

En uppskattad mötesplats för kommunens företagare där det under en halvdag ges tillfälle för att diskutera företagarfrågor ihop med kommunens tjänstemän och politiker.

Höstens forum inleddes med att kommunstyrelsens ordförande Ebba Östlin hälsade deltagarna välkomna. I publiken fanns ett femtiotal företagare och tjänstemän som var uppdelade i mindre grupper på mindre bord. Denna strategiska uppdelning då forumets huvudpunkt var för att tillsammans diskutera Botkyrkas Näringslivsplan. Dessförinnan presenterade Maria Cederholm, bitr. regionchef på Svenskt Näringsliv, Botkyrkas resultat i rankingen över Sveriges företagsklimat. I årets ranking som släpptes den 20 september klättrade Botkyrka med 26 placeringar och hamnade på plats 144.

Innan den gemensamma lunchen var det dags för Frida Boisen, digitalchef på Bonnier Tidskrifter att hålla i en nyttig föreläsning om digitalisering ur både individ- & företagsperspektiv. En uppskattad föreläsning som fokuserade på att man måste våga testa olika vägar för att lyckas med digital kommunikation.

- Botkyrka Kommun är en expansiv kommun och det är tacksamt att företagare kan närvara på forumet och är med i workshopen då vi tar in förslag för att kunna bli bättre. Men samtidigt det viktigt att vi alla är goda ambassadörer, vilket ger ett bra varumärke utåt då fler finner kommunen attraktiv, berättar Anna Anderberg Näringslivschef efter näringslivsforum.

Läs mer

Presentation-näringslivsforum

Svenskt näringslivs rakning 2016

Gruppdiskussion näringslivsforum

Gruppdiskussion näringslivsforum

Frida Boisen

Frida Boisen, digitalchef på Bonnier Tidskrifter

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 maj 2017