Årets sista frukostmöte – ”Ditt företag och din ekonomi”

wärdshuset

Tisdagen den 29 november var det dags för årets sista frukostmöte* för företagare i Botkyrka. Denna gång arrangerades mötet på Wärdshuset LM i Hågelby.

Efter traditionsenligt frukostmingel så hälsade näringslivsenheten ett trettiotal gäster välkomna. Mötet som gick under temat ”Ditt företag och din ekonomi” leddes av Annika Creutzer, krönikör i en rad stora tidningar, som även belönats med priset Årets finansiella folkbildare.

Under föreläsningen berättade Annika Creutzer om sambandet mellan din privatekonomi och det egna företaget. Hon berörde bland annat; pension, kapitalplaceringar, försäkringar med mera. Deltagarna lyssnade uppmärksamt och efter mötet var det flera som lyfte fram konkreta tips de skulle ta med sig hem och till sina verksamheter.

*Frukostmöten arrangeras av näringslivsenheten på Botkyrka kommun för kommunens företagare fem-sex gånger per år och kan ha varierat innehåll. Mötena kan antingen ha mer fokus på inspiration och kompetensutveckling medan andra är mer informativa om utvecklingen och etableringar i Botkyrka.

 

Bild på möte

Frukostmöte 29 november 2016

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 maj 2017