Välkommen till en uppgraderad Botkyrka.se

En bild som visar Botkyrka.se på flera olika skärmar

Botkyrka.se är nu responsiv och fungerar på flera olika skärmar

Nu lanserar vi en uppgraderad och responsiv version av Botkyrka.se. Det innebär att webbsidan nu fungerar lika bra oavsett om du använder mobil, surfplatta eller desktop.

Innehållet på webbsidan är detsamma som tidigare och all den information som du hittade på förra botkyrka.selänk till annan webbplats kommer du även att hitta här. Uppgraderingen beror på att vi har gjort ett byte av teknisk plattform och då flyttat över allt innehåll till den nya plattformen.

Med en ny teknisk plattform kan vi nu börja ett långsiktigt arbete att utveckla hemsidan. Vi vill förbättra innehåll och funktion för att göra det lätt för dig som medborgare att hitta och ta del av den service kommunen erbjuder. Det ska också vara lätt för dig som medborgare att veta hur du kan påverka vad som händer i din kommun.

Vid en flytt finns det alltid en risk att det finns något fel både på innehåll och ibland funktion. Vi är väldigt tacksamma om ni meddelar oss för att vi ska kunna åtgärda det snabbast möjligt. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på den här sidan.

Vi hoppas den nya plattformen redan nu underlättar för dig!

Relaterade länkar
Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 april 2017