Minfritid.nu – funkismässan för alla

Flicka får autograf av Panetos

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Ace Wilder, Dogge Doggelito, Nynäs musikteater och deltagare i Funkismello 2017 med flera kommer att uppträda på funkismässan Minfritid.nu som hålls i Tumba den 11 maj.

Du som är funktionsnedsatt får möjlighet att prova många roliga och spännande aktiviteter, se och lyssna på olika artister, ta en fika, äta något eller bara vara när Minfritid.nu 2017 slår upp portarna i Tumba idrottshus och Sven Tumbas park torsdag den 11 maj.

Mässan fungerar som en mötesplats för dig med funktionsnedsättning där nya kontakter tas och där nya samarbeten kan uppstå. Självklart är alla släktingar, kompisar och kollegor som inte är funktionsnedsatta också välkomna att hänga med.-Jag skulle särskilt vilja slå ett slag för ”Prova på hallen”i Idrotthuset där man bland annat kommer kunna prova på en massa olika sporter. Också eventbolaget Riksäventyr kommer att finnas på plats utomhus med sin jeep som man kan provåka. Det är en häftig upplevelse. På kvällen blir det disco med Minfritid.nu;s egen DJ Alexander Broström, säger projektledare Ann Gustafsson.Mässan minfritid.nu är också ett regionalt samarbete mellan Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nacka, Nynäshamn, Salem, Stockholms stad, Tyresö samt Habilitering och hälsa.-Det är glädjande att se hur Södertörnskommunerna samarbetar kring det här viktiga arrangemanget. Och i år är det Botkyrka och Salems kommuner som står för värdskapet och kan välkomna hela Stockholm till Tumba, fortsätter Ann Gustafsson.

Fakta Minfritid.nu

Tid: Torsdag 11 maj 2017 klockan 9:00 till 20:30

Plats: Idrottshuset, Munkhättevägen 41 i Tumba

Webb: www.minfritid.nulänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 december 2017