Stäng meddelande

Nu kan du surfa fritt på åtta platser i botkyrka

Botkyrka kommun erbjuder fritt wifi i parker och friluftsområden. Du kan nu surfa fritt i Hågelbyparken, Lida friluftsgård, Brantbrinks IP, Storvretsparken, Folkhälsoparken, Brunna, Fittja äng och Sven Tumbas park. Det fria nätverket finns även på våra bibliotek, idrottsanläggningar och vissa andra verksamheter.

Botkyrka kommun erbjuder medborgare och besökare fri surf eftersom vi vill underlätta möjligheten till deltagande och engagemang. Vi vill också skapa jämlika möjligheter att använda kommunens e-tjänster.

Så här fungerar det
Börja med att ansluta till nätverket "Surfa fritt i Botkyrka". Du behöver inte logga in utan kommer direkt till en startsida som du kan surfa vidare ifrån. Efter att ha anslutit en första gång kommer din mobila enhet fortsättningsvis att anslutas automatiskt när den har kontakt med en sändare i kommunen.

Perioden strax efter lansering kan du uppleva vissa problem med nätverket, det beror på att vissa tekniska finjusteringar behöver göras för att allt ska fungera så bra som möjligt.

Mer information om att surfa fritt i Botkyrka hittar du här.länk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 juni 2018