Stäng meddelande

Vill du studera vidare och behöver ekonomiskt stöd?

Bild

Sök ekonomiskt bidrag från Gunhild och Nils Eks stiftelse! Du kanske vill studera på folkhögskola, yrkeshögskola eller på högskola/universitet. Nu har du möjlighet att få ekonomiskt stöd för dina studier.

Du som är folkbokförd i Botkyrka och är mellan 18 och 25 år har möjlighet att söka ekonomiskt bidrag från Gunhild och Nils Eks stiftelse. Stiftelsens syfte är att ge ekonomiskt bidrag till studiemotiverade ungdomar i Botkyrka kommun för att möjliggöra och slutföra en utbildning. Bidragets storlek varierar från år till år. År 2019 kan stipendiet vara på upp till 30 000 kr.

Skicka in din ansökan senast fredagen den 19 maj 2019. För att stipendiet ska delas ut behöver du i efterhand komplettera din ansökan med antagningsbevis till sökt utbildning.

Din ansökan ska innehålla:

  • ett personligt brev där du berättar kort om dig själv, din studiebakgrund och dina studieplaner, det vill säga vilken utbildning du har sökt
  • personbevis.

Skicka in ansökan på mejl till utbildning@botkyrka.se eller med post till
Gunhild och Nils Eks stiftelse för utbildning
c/o Botkyrka kommun, Utbildningsförvaltningen
147 85 TUMBA

De som får bidrag meddelas personligen via brev och namnen presenteras här på botkyrka.se i mitten av augusti 2019. Prisutdelningen sker i samband med ”Vi är Botkyrka”-dagen söndagen den 25 augusti 2019.
länk till annan webbplats

Om du har frågor, kontakta Per Jansson utbildningsförvaltningen via utbildning@botkyrka.se eller per telefon 070-889 19 71.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 april 2019