Stäng meddelande

Bli mer digital i Botkyrka med Google Digitalakademin

Den 11, 12 och 15 april kommer Google Digitalakademin till Tumba. Google Digitalakademin är en tillfällig utbildningslokal där alla som vill och kan får kostnadsfritt delta i Googles digitala utbildningar.

Botkyrka är en av åtta destinationer i Sverige som Google har valt ut för sitt nya koncept Google Digitalakademi. Syftet är att ge medborgare och företagare möjlighet att höja sin digitala kompetens för att kunna möta de utmaningar vi ställs inför.

Det är stort att Google ser potential i Botkyrka, säger kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka kommun Ebba Östlin (S).

Satsning på digitalisering
Botkyrka kommun har de senaste åren satsat på digitalisering för att kunna erbjuda mer service digitalt. Nu kan du tillexempel söka gymnasieplats eller bygglov digitalt. En viktig del i arbetet med att bli mer digitala är att även öka den digitala kompetensen.

För mig är det viktigt att alla ska kunna utveckla sina digitala kompetenser och att vi Botkyrkabor är konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Detta ger möjligheter för såväl Botkyrkabor som Botkyrkaföretag, säger Ebba Östlin

Utveckla nya kompetenser
Utöver utbildningarna har du även möjlighet att boka personliga rådgivningstillfällen med digitala coacher. Spana in allt kursutbud och anmäl dig via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster! (Tid och plats hittar du på anmälningssidan).

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 april 2019