Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Årets artister på Vi är Botkyrka

Grön natur i bakgrunden med vimplar. Inklippta bilder av årets artister: Renaida, Bamse och Lova, Klockrent, Ayla Kabacha.

Några av årets artister på Vi är Botkyrka, Renaida, Bamse och Lova, Klockrent, Ayla Kabaca

Vi är Botkyrka bjuder in till en sprudlande festivaldag i Hågelbyparken med massor av roliga aktiviteter att prova på. Scenprogrammet bjuder på popstjärnan Renaida, allsång med Bamse och Häxans dotter Lova och poppiga Klockrent! samt en rad fina uppträdanden från Botkyrkaföreningar. Festivalen leds av barn-tv-favoriten Ayla Kabaca.

Den 25e augusti klockan 12.00-16.00 äger årets festival av Vi är Botkyrka rum i Hågelbyparken.

Årets artister

Popstjärnan och musikalartisten Renaida är en av årets artister på familjefestivalen. Renaida har charmat publiken med sina karismatiska framträdanden i Melo-difestivalen, Idol och nu senast i tv-programmet Stjärnornas stjärna där hon hamnade på en fjärdeplats.
Festivalen leds även i år av konferencieren Ayla Kabaca som de flesta känner igen som programledare på Bolibompa. Hon får sällskap på scenen av ”Världens starkaste björn” Bamse och Häxans dotter Lova som bjuder på allsång och dans med kända barnvisor för de allra yngsta besökarna. Popbandet Klockrent! startade sin bana på Botkyrka Kulturskola under gymnasietiden och har nästan 10 miljoner streams på Spotify. Som om detta inte vore nog så kommer lokala föreningar, Botkyrka Kulturskola och artister från Funkisfestivalen att bjuda på flera underhållande framträdanden.

Många prova-på-aktiviteter

Över fyrtio föreningar och aktörer från kultur- och fritidsområdet i Botkyrka lockar med en stor variation på olika prova-på-aktiviteter. Hitta din nya fritidsak-tivitet genom att prova på nycirkus, boliviansk dans, ponnyridning eller varför inte e-sport? Utmana mamma i käpphästtävling, spontandansa med Bamse och Lova eller dra med farfar på Skogsmulles hinderbana.

Utdelning av stipendier till Botkyrkas eldsjälar

Under dagen delas även Botkyrka kommuns kultur- och idrottsstipendier ut till några av våra stjärnor inom kultur och idrott samt till årets pedagog. Kom och hylla din vardagshjälte genom att delta i årets jubel för dessa eldsjälar!

Välkomna till Vi är Botkyrka – familjefesten för alla!

Läs mer på viarbotkyrka.se.länk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 juni 2019