Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Nu är Botkyrkadialogen på plats i Storvreten

Två barn i fyraårsåldern på en lekplats. Ena barnet kör en trehjulig cykel, den andra sitter bakom och håller i ett uppblåsbart djur.

Den 31 augusti och 18 september är Botkyrkadialogen på plats i Storvreten.

Efter en lång och härlig sommar tuffar nu Botkyrkadialogen vidare i Storvreten. Efter Storvretstorget i augusti, är det nu dags för dialog på Storvretskolan den 18 september.

Nu har alla Botkyrkabor i Storvreten chansen att prata med politikerna i Dialogkommissionen. På plats finns också några av kommunens tjänstepersoner för att svara på frågor. Botkyrkaborna har även möjlighet att ge synpunkter och förslag på vad man vill ska förbättras och utvecklas i Storvreten. Här kan du läsa mer om Botkyrkadialogen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nästa dialog i Storvreten

Jämlik uppväxt för alla barn!

Prata med dina politiker om vad du tycker behöver förbättras och förändras för att alla barn ska ha det bra i Storvreten.
När: Onsdag 18 september kl 14–17
Var: Storvretsskolan

Tidigare dialoger i Storvreten

Den 31 augusti samlades ett gäng Botkyrkabor i Storvreten för att prata med kommunens politiker och tjänstepersoner och ge förslag på förändringar och förbättringar i området. Snart kommer bilder och en sammanfattning av dialogen.

Vill du hålla dig uppdaterad om Botkyrkadialogen kan du prenumera på nyhetsbrevet.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Mer om Botkyrkadialogen på botkyrka.se/botkyrkadialogen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 september 2019