Stäng meddelande

Nu är Botkyrkadialogen i Fittja!

Två unga kvinnor sitter nära varandra och skrattar

Botkyrkadialogen nu i Fittja.

En av grundtankarna med Botkyrkadialogen är att vara där Botkyrkaborna själva befinner sig. Det har kommunen tagit på största allvar. Botkyrkadialogen har skapat dialoger på gator och torg, i centrum och föreningslokaler och på mötesplatser. Nu är vi på plats i Fittja!

Ung och trygg i Fittja

Den sista dialogen i Fittja – och den sista för i år – blir på Botkyrka konsthall & bibliotek den 12 november kl 17– 20. Då pratar vi om hur kommunen tillsammans med Fittjaborna kan skapa ett tryggare Fittja för barn och unga. Varmt välkommen dit! Gratis fika till alla.

Mingel och trivselvandring

Den 28 september startade Botkyrkadialogen i Fittja med en dialog i Fittja centrum. Det blev en härlig dag med mingelkänsla och många kreativa förslag. Läs om dialogen den 28 september.

Rutschkanan är väldigt tråkig.

Den 8 oktober bjöd vi in till trivselvandring för att ge Fittjaborna chansen att på plats visa våra politiker vilka tankar och idéer de har om sitt område. Läs om dialogen den 8 oktober.

Jag vill odla tillsammans med andra. Det är ett sätt att göra något tillsammans och lära känna sina grannar.

Kolla in alla dialoger

Vill du veta vad som har hänt i de andra områdena där Botkyrkadialogen varit? Vill du ha koll på vad som händer framöver? Läs om alla dialoger i Botkyrkadialogen.

Missa inte senaste nytt

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt om Botkyrkadialogen i din e-post. Anmäl dig till nyhetsbrevet.länk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 oktober 2019