Vill du synas i Almedalen tillsammans med Botkyrka kommun?

Förra årets succé Botkyrka pop-up fortsätter! Botkyrka kommun, tillsammans med kommunens företag och föreningar, håller i aktiviteter under politikerveckan i Almedalen 6-7 juli. Vill ditt företag eller förening vara med? Välkommen på informationsmöte!

Syftet med Botkyrka pop-up är att lyfta och marknadsföra dem som verkar i kommunen. I fjol lockade konceptet 1600 besökare och fick 54 medieuppslag med en räckvidd på 4 miljoner personer. I år satsar kommunen mer med en större lokal med utrymme för seminarium, föreläsningar, föreställningar och utställningar. Lokalen, Björkanderska Magasinet, är på centralt läge vid hamnen på Korsgatan 21 och rymmer ca 130 personer.

2016 följde över 30 företag och föreningar med, vill ditt företag eller din förening vara en av dem som följer med i år?

Välkommen på ett första informationsmöte måndag 30 januari kl. 16-17.30 i kommunalhuset i Tumba, plan 2. Då får du veta hur ditt företag eller din förening kan gå till väga för att samverka med kommunen i Almedalen! Vänligen observera att antalet platser är begränsade och då efterfrågan är stor är det först till kvarn som gäller.

Platsen är kostnadsfri för er som deltagare, men inkluderar inte övriga kostnader som resa och boende m.m. Vi ser fram emot din anmälan till foretag@botkyrka.se (företag) eller tillhediye.guzel@botkyrka.se (förening) senast 24 januari.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 juni 2017