Störningsinformation:
Problem med vattenförsörjning i Tullingeberg
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Yrkeshögskoleutbildningar

En yrkeshögskoleutbildning matchar dig mot arbetsmarknadens behov. För att säkerställa att utbildningarna inom yrkeshögskolan möter arbetslivets krav drivs de alltid i nära samarbete med arbetsgivare.

Arbetslivet är aktiva både när det gäller planering och genomförande, och kan till exempel föreläsa, delta i projekt och erbjuda praktikplatser samt arbete. Att utbildningarna matchas mot arbetslivets behov innebär också att en utbildnings innehåll och inriktning kan förändras. Och att nya utbildningar kan starta och andra försvinna allt eftersom kompetensbehovet förändras. För dig som studerande innebär det att din yrkeskunskap är aktuell och efterfrågad i arbetslivet när du är klar med din utbildning.

I Botkyrka kommun är det Xenter Botkyrka som håller i yrkeshögskoleutbildningarna. På Xenter Botkyrka kan du läsa till utbildningar inom teknik, IT, media, fastighetsförvaltning och samhällsbyggnad. Du hittar ualla aktuella utbildningar på https://www.xenter.se/sida/yrkeshogskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (öppnas i nytt fönster)

Läs mer om Xenter Botkyrka här.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019
Barn & utbildning