Stäng meddelande

Lek och lär

Lek och Lär är en fristående förskola som drivs av Excolere AB och ligger i Fittja nära tunnelbana och centrum. Vi erbjuder verksamhet för 30 barn fördelat på två avdelningar – Liljan och Tulpanen

Vi är den lilla förskolan med den stora tron på barnens kompetens. Hos oss får varje barn möjlighet att med glädje utvecklas till självsäkra, självständiga och nyfikna individer. Vi möter varje barn på deras nivå och tillsammans utforskar vi världen – alla kan vara med!

Vi som arbetar på Lek och Lär är utbildade barnskötare och förskollärare som brinner för vårt yrke. För att ständigt kunna erbjuda barnen en utmanande och utvecklande verksamhet genomgår pedagogerna kontinuerliga kompetensutvecklingar.

Så här arbetar vi

Vi tror på mångfaldens rikedom! I vårt arbete uppmuntras olikheter och vi tror på en normkritisk pedagogik för att skapa acceptans, förståelse, respekt och öppenhet – nyckelingredienser i ett demokratiskt samhälle.

För att barnen ska kunna blomma krävs en god självkänsla. Vi på Lek och Lär vill ge alla barn chans att utvecklas till starka, självsäkra, orädda och kunskapstörstande individer, oavsett förutsättningar.

Vi uppmärksammar och tar tillvara på lärandet i dagens alla situationer – allt från skapande och måltider till konflikter och hallsituationer. Barnens tankar, intressen och behov utgör grunden för vår verksamhet, vilket innebär att såväl miljö som pedagogik är under ständig utveckling. Utevistelse är en självklarhet i vår vardag, såväl på vår egen gård som ute i naturen.

Kontakt:

Kontaktperson

Malin Peterson, 0708 79 09 09, malin@euforskolor.se

Direktkontakt Lek och Lär
08 – 531 922 00
0764 26 20 59
0764 26 20 61

Förskolechef: Layla El bachiri      
telefon: 0736 27 29 11   
layla@euforskolor.se    

Besöksadress:
Krögarvägen 6
145 52 Norsborg

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 september 2017
Barn & utbildning