Störningsinformation:
Störningar i e-tjänsten för bygglov 30 januari
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Botkyrka konsthall

Botkyrka konsthall drivs av Botkyrka kommun. Nu har Botkyrka konsthall påbörjat flytten från Tumba mot en ny konsthall som byggs i Fittja och som står klar i början av 2019. Under 2018 är konsthallen mobil och vi gör program med konstnärer och boende på flera platser i Botkyrka. 

Hos oss finns utställningar och föreläsningar att ansluta till – men också ett ateljéprogram där du under flera månader kan fördjupa dig i ett forskningsprojekt eller bara besöka de konstnärer som verkar på plats i Botkyrka.

Botkyrka konsthall ger dig en unik möjlighet att ta del av nyproducerade konstverk av några av Sveriges och världens mest intressanta konstnärer. Botkyrka konsthall bidrar också till planeringen av Botkyrka genom samarbeten med samhällsbyggnadsförvaltningen och Mångkulturellt centrum. Många av konsthallens gästande konstnärer realiserar offentliga konstverk runt om i Botkyrka, konstverk som vill utmana vad som är möjligt att gestalta i det offentliga rummet. Konsthallen utmanar också utställningsformen som idé, inte minst genom att låta den konstnärliga processen stå fokus.

www.botkyrkakonsthall.selänk till annan webbplats kan du läsa mer om Botkyrka konsthall och se det aktuella programmet.

Adress

Postadress:

Botkyrka konsthall
Botkyrka kommun
147 85 Tumba
Besöksadress:
Tumba Torg ,bredvid biblioteket

Ring oss

08-530 612 25

Öppettider

Måndag STÄNGT
tisdag 11-17
onsdag 14-20
torsdag 11-17
fredag 11-17
lördag-söndag 11-15

Relaterade länkar
Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 april 2019
Bibliotek & kultur