Kurser och anmälan

Kursbokning

Bokning av våra kurser görs på Studyalong: www.studyalong.se/botkyrkakulturskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan betala direkt med kort eller välja faktura som då skickas med brev.

Intresseanmälan

Om du inte hittar en ledig kursplats kan du göra en intresseanmälan till fullbokad kurs. Du blir då kontaktad om det uppstår en ledig plats i kursen eller på ämnet du valt. Du får också ett mail som påminner om när vi släpper kommande termins kursplatser. Intresseanmälan gäller fram till att påminnelsen skickats ut.

Så hittar du rätt bland våra kurser

Klicka på filmen nedan för demonstation av sökfunktion på bokningssidan.

 

Avgifter

AvgiftstypKostnad
Ämneskurs350 kr/termin/ämne
​Kortkurs​200 kr
Avancerat program (dans, musik)750kr/termin
Ensemble (ingen kostnad om du går annan kurs samtidigt)200 kr/termin
Instrumenthyra

200 kr/termin

 

Ämnesinriktningar

En person med gitarr

Musik och sång

Sjung eller spela instrument på kulturskolan! Här finns massor av ämnen att välja bland. Vi vill att du ska utveckla din egen förmåga och känna glädje i musiken. Läs mer om kurser i musik och sång.

 

Personer som dansar

Dans

Drömmer du om att dansa på en stor scen eller vill du dansa för din egen skull med andra i din ålder? Dans är så mycket mer än att träna steg. Dansen är ett språk bortom orden, ett sätt att uttrycka musik och känslor på kroppens eget vis. Läs mer om kurser i dans.

 

Teater

Teater

Vill du uppleva teaterns magiska värld? Då har vi något för dig! Att gå in i en roll och vara någon annan är spännande, intressant och lärorikt. Läs mer om kurser i teater.

 

Målning

Bild och media

Alla människor bär bilder och berättelser inom sig. På kurserna i bild och media skapar du dina med hjälp av t.ex. animation, film, målning, skultptur och musikproduktion. Läs mer om kurser i Bild och media.

 

KomTek

KomTek - Teknik och design​

Är du intresserad av färg, form och funktion? Då är kommunala teknikskolan KomTek stället för dig. Här kan du gå en kurs i teknik och design, vi erbjuder allt från uppfinnarklubbar och designverkstäder till robotprogrammering och kemilabbar. Läs mer om kurser i teknik och design.

 

Kontakt
Relaterade länkar
Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 april 2018
Bibliotek & kultur