Stäng meddelande

Kurser och anmälan


Kursbokning
Kursbokning görs online på webbtjänsten StudyAlong på www.studyalong.se/botkyrkakulturskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du betalar direkt med kort eller väljer faktura som betalmetod.

Vissa av våra kurser är särskilt riktade till personer med funktionsvariation, eller som är i behov av särskilt stöd. I övrigt anpassar vi undervisningen så långt det är möjligt för att du som elev ska få utforska och utveckla din skapande förmåga. Kontakta oss om du har behov av särskilt stöd så att vi kan lägga upp en lämplig form för ditt deltagande.

Intresseanmälan
Om du inte hittar en ledig kursplats kan du göra en intresseanmälan på en fullbokad kurs. Du blir då kontaktad om det uppstår en ledig plats i kursen eller på ämnet du valt. Du får också ett mail som påminner om när vi släpper kommande termins kursplatser. Intresseanmälan gäller fram till att påminnelsen skickats ut.

Så hittar du rätt bland våra kurser
Klicka på länken nedan för demonstration av sökfunktion på bokningssidan.
https://www.youtube.com/watch?v=3Lk5tYBTB94länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ämnesinriktningar

En person med gitarr

Instrument och sång

Med utgångspunkt i gläde och skaparlust erbjuder vi ett brett kursutbud inom både instrument och sång, för att du ska kunna få utvecklas på dina egna villkor.
Läs mer om kurser i musik och sång.

Personer som dansar

Dans

Dans är så mycket mer än att träna steg. Dansen är ett språk bortom orden där du kan uttrycka dig och visa känslor med kroppen, oavsett om du dansar för din egen skull, eller drömmer om den stora scenen.
Läs mer om kurser i dans.
 

Teater

Teater

Vill du uppleva teaterns magiska värld? Då har vi något för dig. Att gå in i en roll och vara någon annan är spännande, intressant och lärorikt.
Läs mer om kurser i teater.

 

Målning

Animation

I våra animationskurser får du jobba med stop motion-teknik och skapa karaktärer, bakgrunder, filma och spela in ljud. Vilka berättelser bär du inom dig?
Läs mer om kurser i animation.


Kulturskolans avancerade program - KAP

Kulturskolans avancerade program finns för dans och musik. Programmet är till för dig som har möjlighet att lägga ner mycket tid och engagemang på ditt ämne.
Läs mer om KAP.

Kurser för elever med särskilda behov

För dig som vill gå på kulturskolan och behöver särskilda anpassningar har vi ett särskilt kursutbud. Vi utformar all verksamhet utifrån elevernas förutsättningar och utifrån hur gruppen är sammansatt.
Läs mer om kurser för elever med särskilda behov

 

KomTek

 Avgifter

AvgiftstypKostnad
Ämneskurs350 kr/termin/ämne
​Kortkurs​200 kr
Avancerat program (dans, musik)750kr/termin
Ensemble (ingen kostnad om du går annan kurs samtidigt)200 kr/termin
Instrumenthyra

200 kr/termin


Kontakt
Relaterade länkar
Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 oktober 2019
Bibliotek & kultur