Stäng meddelande

Bild och media

Tjej som målar

Alla människor bär bilder och berättelser inom sig. På kurserna i bild och media skapar du dina med hjälp av t.ex. animation, film, målning, skulptur och musikproduktion

BILD

ålder: från 7 år

Kom till oss om du är nyfiken på och vill utveckla ditt bildintresse. På ett lustfullt sätt arbetar vi åldersindelat med olika material under ledning av erfarna pedagoger. Vi utmanar och experimenterar, stimuleras och inspireras inom måleri, teckning och skulptur.


BILD OCH FORM

ålder: från 9 år

På ett lekfullt sätt arbetar vi med lera och gips och andra material som går att forma. Du lär dig att arbeta med tekniker som tumning, ringling och att skulptera. Du lär dig också olika dekor- och glasyrtekniker. Alla kan och möjligheterna är oändliga.


ANIMERING

ålder 8-13 år

I animeringskursen får du göra film tillsammans med andra barn i grupp. Ni hittar på en historia, gör bildmanus, bakgrunder och karaktärer. Sedan är det dags att animera filmen och sist lägger ni på musik, effekter och röster. Om ni vill lägger vi så klart upp filmen på vår Youtube-sida.

I kursen använder vi oss av programmet iStopMotion, webbkamera och mac-dator. Det finns gratisprogram och prisvärda kommersiella program för både PC och Mac att använda för att animera hemma.

Här kan du se filmer gjorda av våra elever. www.youtube.com/botkyrkakulturskolalänk till annan webbplats


MUSIKPRODUKTION

ålder: från 13 år

Kursen i musikproduktion hålls i studio på Botkyrka kulturskola i Tumba. Kursen innefattar, musikproduktion, midikunskap, ljudproduktion, komposition och kännedom om DAW.

Relaterade länkar
Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 februari 2019
Bibliotek & kultur