Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Samarbeten och projekt

  

kulturskola logotyp

Estetiska programmet Musik (ES-musik)

Med bakgrund i bland annat pop, rock, blues och soul sätter det treåriga programmet tonen för dina framtida drömmar. ES musik är högskoleförberedande och öppnar upp för en framtid inom både musik och andra utbildningar.

Läs mer om ES musik och antagningsvillkor härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

en person som dansar

Dansprofil på Tumba gymnasium

På ES dans kan du göra din passion till din vardag! I samarbete med Tumba Gymnasium kan vi erbjuda dansklasser med engagerade lärare utbildade vid Danshögskolan, som en del av din gymnasieutbildning.

Du som går ett program vid Tumba Gymnasium har chansen att välja till en dansprofil för din utbildning. Du tränar i Kulturskolans luftiga och moderna lokaler under handledning av professionella dansare och pedagoger. Oavsett om du drömmer om en danskarriär eller bara vill hitta en fysisk motvikt till din teoretiska utbildning, så lovar vi att du kommer dansa för ditt liv!

Läs mer om dansprofilenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

bild på trummor

Musik och rörelse i förskolan

Genom musik och rörelse stärker vi barnens självkänsla och språkutveckling. Förskoleprojektet är ett initiativ för pedagoger, av pedagoger från Botkyrka Kulturskola.

Syftet är att inspirera fortsatt arbete med kultur, musik och rörelse som en metod i förskolan.Projektet omfattar fem workshopträffar. Varje träff innehåller sång, spel på instrument, balans, motorik och koordinationsövningar.

Läs mer om förskoleprojektet och ladda ned anmälningsblankett här.länk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 september 2018
Bibliotek & kultur