Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Cirkus

Cirkus Cirkör och Botkyrka kommun har en gemensam vision: att göra Botkyrka till en plats där nycirkuskonsten ger människor kraft att förändra sin värld och världen.

Cirkusträning med Cirkus Cirkör

Känn den kittlande känslan i magen när du hänger i trapetsen, prova på att gå på lina. Cirkörs pedagoger jobbar med möjligheterna av vad man kan åstadkomma.

Ålder: 7–18 år.

Plats:

Subtopia, Rotemannavägen 10, Alby. Läs mer om tider och anmälan på Cirkus Cirkörs hemsida.

I snart 20 år har Cirkus Cirkör lärt ut akrobatik, jonglering och lindans i cirkushallen i Alby, Botkyrka. Hos Cirkus Cirkör kan alla oavsett ålder eller tidigare erfarenheter träna cirkus!Cirkus Cirkör flyttade till Botkyrka kommun år 2000. Med Cirkus Cirkör tränar unga och gamla, amatörer och professionella med eller utan funktionsnedsättningar. Vi har terminskurser, lovkurser, prova-på, drop-in, gratis Chilla tre gånger per termin, workshops, circus camp. Tiotusentals kommuninvånare har fått uppleva nycirkusens inspirerande föreställningar och utmanande pedagogiska verksamhet. Våra prioriterade målgrupper är barn och ungdomar, föräldrar, pedagoger och annan skol- och fritidspersonal samt boende på äldreboende. Varje år satsar vi på olika områden som behöver det i skolan och på fritiden.

Relaterade länkar
Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 november 2019
Bibliotek & kultur