Stäng meddelande

Tack för alla ansökningar som inkom under året 2018!

Allt stöd för 2018 är utbetalt och nu tar Evenemangsbidrag julledigt från 22 december fram till 7 januari. Det medför att det kan bli längre svarstid på ansökningar som kommer in under jul/nyår.

Planerar er förening ett publikt evenemang men saknar pengar? Då kan din förening eller studieförbund söka evenemangsbidrag.

 

Som förening kan du söka evenemangsbidrag för publik verksamhet som är tillfälliga eller återkommande. För att få stöd ska evenemanget vara öppet för alla och genomföras under aktuell kalenderår.

Med evenemang menas ett arrangemang med omfattande planering och marknadsföring som når en bred allmänhet och som genomförs på en offentlig plats. Ett evenemang kan vara mindre eller större, och till exempel vara:

  • Festivaler
  • Föreställningar
  • Föreläsningar
  • Kulturdagar 

Evenemangsbidrag ges inte till ordinarie verksamhet, cuper, turneringar eller annan tävlingsverksamhet. Här kan du läsa mer om riktlinjerna.

Vem kan söka Evenemangsbidrag?

Evenemangsbidrag är öppet att söka för alla föreningar som uppfyller de allmänna villkoren för föreningsbidrag samt för studieförbund.
Bidragsreglerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hur söker jag?

Ansökan om evenemangsbidrag kan göras löpande under året digitalt direkt i InterbookGO.Det är även i InterbookGO som du bifogar obligatoriska dokument och uppdaterar föreningsuppgifter.

För evenemangs om ska ske under sommaren vill vi ha din ansökan innan midsommar.

Det kan vara bra att förbereda sig innan ansökningen påbörjas. Du behöver ha en hel del information om föreningen och olika dokument redo att bifogas.

Ansök om evenemangsbidraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Riktlinjer

Evenemanget ska redovisas senast 1 månad efter genomförandet via vår
E-tjänst Evenemangsbidrag-redovisninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Handläggare
katarina.andersson2@botkyrka.se
Tel: 08-530 610 00

 

 

Kontakt
Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 december 2018
Bibliotek & kultur