Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Övriga kartbeställningar

Övriga kartbeställningar omfattas av om du till exempel vill beställa en översiktskarta eller en egenkomponerad karta (tematisk karta) över ett område i kommunen.

En översiktskarta går att beställa över ett valfritt område i kommunen eller som en karta som täcker hela kommunens yta.

En tematisk karta är en typ av karta som visar ett specifikt tema. Exempelvis går det att beställa en karta som visar alla grundskolor, fritidsgårdar eller naturreservat som finns inom kommunens gränser. Längre ner på sidan under "Relaterade länkar" finns det en länk till kommunens webbkarta. Där finns det en mängd olika data som går att tända/släcka och som kan fungera som inspiration för en tematisk karta med ett specifikt tema.

Du kan läsa mer om prisuppgifter till Övriga kartbeställningar i dokumentet: "Prislista kart- och mättjänster under Relaterade dokument" under "Relaterade dokument"

Beställning

Du kan beställa en översiktskarta eller en tematisk karta genom att fylla i formuläret digitalt under länken ”E-tjänst - Beställning övriga kartor”.

Du kan även göra en beställning genom att fylla i blanketten som finns under "Blankett - Beställning övriga kartor" och skicka din beställning till: karta@botkyrka.se. Blanketten hittar du längre ner på sidan under "Relaterade dokument".

Eller så kan du skriva ut blanketten, fylla i den och skicka den per post.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 februari 2020
Bo & bygga