Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Kartor över Botkyrka

Botkyrka kommuns kartor kan du använda för att hitta den plats eller en kommunal verksamhet du letar efter.

Obs! Uppdateringar pågår

På grund av arbete med uppdateringar kan vi för tillfället inte visa klippfrekvens och städfrekvens på webbkartan. Arbetet beräknas vara klart under våren 2020.

Om du vill ha information om klippning och städning ber vi dig kontakta medborgarcenter. Du når dem på mejladress medborgarcenter@botkyrka.se eller per telefon 08-530 610 00. Du kan också besöka medborgarcenter i kommunhuset på Munkhättevägen 45 i Tumba.

Karta över Botkyrka på webben

Botkyrkas webbkartor

Webbkartan och temakartorna är kommunens egna karttjänster som ger dig möjligheten at via webben se platsbunden information som är specifik för Botkyrka kommun. Kartan innehåller flera olika olika lager med information och därför har vi skapat olika temakartor som innehåller information inom ett tema.

Ortofoton som används är från år 2015 och har en upplösning på 0.25m. Ortofotona levereras från Lantmäteriet vartannat år som en del av Geodatasamverkan.

Vi tar tacksamt emot synpunkter och idéer som kan hjälpa oss att förbättra kartan både när det gäller funktioner och innehåll.

Botkyrkas tryckta kommunkarta från 2018

Den senaste kommunkartan trycktes 2018. Den kan du hämta gratis på kommunens bibliotek, i medborgarkontoren och i kommunalhusets reception.

Läs mer om Botkyrkakartan under "Relaterade länkar" längre ner på sidan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 februari 2020
Bo & bygga