Stäng meddelande

Driftinformation

Här hittar du aktuell information om pågående reparationer, renoveringar och service.

Missfärgat vatten Huddingevägen Bernströmsvägen

På grund av vatten- och avloppsarbeten vid Huddingevägen och Bernströmsvägen kommer järnvägstunneln att stängas för trafik, både utfart och infart stängs under vecka 8-10.

Vi har också stängt av vissa ventiler på vattenledningen som gör att vattnet fått en annan riktning i Tullinge. Vattnet kan bli brunt och missfärgat. Det är inte förorenat men innehåller mycket järn. Du bör inte dricka vattnet och även undvika att köra tvättmaskinen. Spola vattnet tills det blir klart. Hjälper inte det kan du kontakta VA-avdelningen.

Renovering av vattenledningar och serviser på Lavendelvägen

Vi planerar att utföra renovering av vattenledningar och servis på stamledning till fastigheter på Lavendelvägen.

För att genomföra arbetet kommer schaktning att ske vid varje servisanslutning och det kan innebära vissa störningar med framkomligheten för kringboende under arbetstiden. Även avstängning av vatten kommer att ske men aviseras någon dag innan arbetet utförs. Vår målsättning är att arbetet inte ska medföra allt för stora störningar för er och att vi kan ha ett gott samarbete under tiden vi utför våra arbeten.

Arbetet planeras starta inom de närmaste veckorna och kommer att pågå i cirka fyra månader.

Har du några frågor går det bra att ringa 08-530 610 00.

Renovering av vattenledningar och serviser på Odlingsvägen

Vi planerar att utföra renovering av vattenledningar och serviser på stamledning till fastigheter på Odlingsvägen.

För att genomföra arbetet kommer schaktning att ske vid varje servisanslutning och det kan innebära vissa störningar med framkomligheten för kringboende under arbetstiden.

Även avstängning av vatten kommer att ske men aviseras någon dag innan arbetet utförs. Det kan förekomma mindre akuta avstängningar. Vår målsättning är att arbetet inte ska medföra allt för stora störningar för er och att vi kan ha ett gott samarbete under tiden vi utför våra arbeten.

Arbetet planeras starta inom dem närmaste veckorna och kommer att pågå i cirka fyra månader.

Har du några frågor går det bra att ringa 08-530 610 00.

Kontakt
Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 februari 2019
Bo & bygga