Öppna mobilmenyn

Stanna hemma för min skull

Spridningen av coronaviruset ökar nu snabbt i Stockholms län. Du som bor här har en nyckelroll för att hindra spridningen. Tack för att du hjälper till och räddar liv!

Hjälp mig att rädda liv

Jag kämpar varje dag. Nu behöver jag din hjälp. Så att jag kan fortsätta att rädda liv – och kanske också fira jul hemma. Jag och mina kollegor tar hand om de som är svårast sjuka. Människor som inte kan andas själva, eller som behöver hjälp för att hjärtat ska slå. Det är stressigt, tufft och fantastiskt. Varje dag räddar vi någons liv. Men coronapandemin tvingar oss att jobba ännu hårdare. Hjälp mig att fortsätta kämpa. Ta ditt ansvar och följ riktlinjerna. Håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk. Tack!

Hjälp mig få våra barn att fortsätta röra på sig

Jag brinner för mitt jobb och lägger ner min själ i att hjälpa våra elever. Nu behöver jag din hjälp. Att röra på sig är livsviktigt, speciellt för barn. Barn som rör på sig blir piggare, kan koncentrera sig bättre och orkar mer i skolan. Jag möter barnen i idrottssalen, men jobbar också för att de ska känna rörelseglädje hela skoldagen, även på rasterna och på lektionerna. Hjälp mig att fortsätta hjälpa barn i Botkyrka att må bra. Ta ditt ansvar och följ riktlinjerna. Håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk. Tack!

Hjälp mig att ge våra unga en bra start i livet

Jag kämpar varje dag för våra barn och unga. Nu behöver jag din hjälp. På fritidsklubben och fritidsgården kan barn och unga slappna av, hänga med kompisar och prata med oss som jobbar här. Pyssla, spela spel, få hjälp med läxorna eller göra utflykter med mera. Jag och mina kollegor finns här för dem sex dagar i veckan, 52 veckor om året. Vi är förebilder och stöttepelare som hjälper dem att förverkliga sina drömmar och få en bra start i livet. Hjälp mig att fortsätta ge barn och unga något att se fram emot varje dag. Ta ditt ansvar och följ riktlinjerna. Håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk. Tack!

Hjälp mig att vara en trygghet för våra äldre

Derya, jobbar inom hemtjänsten i Storvreten

Varje dag hjälper jag människor att klara sin vardag hemma. Nu behöver jag din hjälp. Jag ser till att våra äldre kan duscha och klä på sig. Äta frukost, bädda sängen, städa och handla. Många träffar inte någon annan just nu, och är väldigt tacksamma över att jag hälsar på. Och självklart gör jag och mina kollegor allt vi kan för att de vi hjälper inte ska bli sjuka. Hjälp mig att fortsätta hjälpa de som behöver mig. Ta ditt ansvar och följ riktlinjerna. Håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk Tack!

Senast uppdaterad:

Hitta på sidan