Öppna mobilmenyn

Tombola - cirkusvarieté på Subtopia

Evenemangsdetaljer

  • Datum:30 december 2021
  • Tid:15:00 - 16:00
  • Kategori: Konst, Musik, Scen
  • Kommun­del:Alby
  • Plats:Albyvägen 38, 145 59 Norsborg
  • Mål­grupp: Alla, Familj
  • Biljett­information:Biljettpris: Ordinarie 350 kr och barn/student/pensionär 250 kr. Erbjudande: Köp minst 3 ordinarie-pris-biljetter och få 50 kr rabatt per biljett. Rabattkod: jul50. Föreställningen är 60 min. Rekommenderas från 7 år på grund av föreställningens längd. Foajé med bar och café öppnar 60 min innan föreställningen börjar.

Välkomna till den glädjesprudlande cirkusvarietén Tombola! Vi firar livet i dess undersköna slumpmässighet. När normaliteten nu sakta börjat återvända så bjuder Subtopia in till en allstar-show i cirkus med live musik! Ta med farmor, ta med polaren, ta med barnen, ta med hela familjen.

Hur mycket kan vi egentligen kontrollera och hur mycket är bara ren tur? Istället för att frukta ovissheten, varför inte omfamna den och fira den i en show full av gastkramande luftakrobatik, minneslekar, jonglering, balansering och mycket mer. Varva det med publiklekar och resultatet blir ett nonstop spektakel av glädje och förundran. Det är kort och gott cirkusvarieté när den är som bäst.

Artisterna Vi presenterar på scen, och ibland mitt i publiken, den piskbärande Angela Wand, vår lekmästare och konferencier. Om Angela inte kan fånga din uppmärksamhet med sin rappa käft, så kommer hon garanterat göra det med sina piskrapp! Peter Åberg, en energisk, och pratglad multikonstnär från Norrland blandar jonglering, rubiks kub och minnestekniker till en riktig nördigt rolig kompott. Sarah Lett, “snabbaste spinnarn i västern” har tagit sig hela vägen från Montreal för att slå sig ihop med detta all-star team med hennes unika luftakrobatiska verk! För Nikolaus Pulka var det kanske barndomens klättrande i djungeln som visade vägen för denne atletiska spjuver som med glimten i ögat både flyger genom luften och excellerar i straps. Nandi Lee får klockor att stanna, tåg att ställas in och böckernas bokstäver att kastas om. Hon tar med er på en musikalisk åktur ni sent kommer glömma. It’s a one way ticket… No return!

Och sist men inte minst, regissören Alexander Weibel Weibel! En spansk kille vars liv är en tombola. Han är här, redo för lek, redo att ta sin chans. Med allt från violin till ingenjörskap, cirkus till segling, är han alltid i rörelse, alltid nyfiken, och styr nu sitt skepp genom skapandet av denna härliga show!

Tillgänglighet

  • Rullstolsanpassad lokal och entré
  • Rullstolsanpassad toalett

Senast uppdaterad: 19 november 2021