Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn
  • Skolskjutsar och persontransporter

    Från och med måndag 27 mars, kommer persontransporterna som kommunen tillhandahåller för skola, daglig verksamhet och dagverksamhet fungera som vanligt igen. Vi utreder ärendet vidare för att säkerställa processerna. Mer information.

Föreläsning: "Vi kom in som ett par och gick ut som familj"

Evenemangsdetaljer

  • Datum:20 april 2023
  • Tid:17:30 - 19:45
  • Kategori: Övrigt
  • Plats:Digitalt via Zoom
  • Mål­grupp: Familj
  • Biljett­information:Gratis men du måste anmäla dig.

Familjecentralen i Tullinge välkomnar er att delta vid Marcus Petersons online föreläsning (via Zoom) “Vi kom in som par och gick ut som familj”. En föreläsning som vänder sig till er som blivande eller som föräldrar med extra fokus på pappans föräldraroll.

En röd tråd genom föreläsningen är anknytning och jämställdhet och ni kommer att få ta del av Marcus egna erfarenheter som pappa samt hans erfarenheter som par- och familjeterapeut.

Föreläsningen innehåller teori, egna beskrivningar, videoklipp med både allvarsamma och humoristiska inslag. I slutet av föreläsningen ges ni möjlighet att ställa frågor till Marcus.

Ämnen som belyses är tiden innan förlossning, glädje och oro, de första åren som förälder och vad som är viktigt att tänka på gällande relationen till barnet/barnen och relation till din partner.

Kort om Marcus:

Marcus Peterson är auktoriserad socionom, legitimerad psykoterapeut med familjeterapeutisk inriktning och handledare- och lärare i psykoterapi. Han har flera års erfarenhet av behandling med barn/unga, familj och par relaterade problem i både kommunal och privat regi.

I sin verksamhet, relationsfokus i Malmö erbjuder han par terapi, familjeterapi, generationssamtal, handledning till olika arbetsgrupper och han föreläser regelbundet på Lunds Universitet och i samarbete med olika BMM och BHV m. fl.

Anmälan till föreläsningen: oppnaforskola.tullinge@botkyrka.se

Du anmäler dig och får sedan en länk till föreläsningen då det närmar sig. Föreläsningen är kostnadsfri och vi på familjecentralen Tullinge önskar dig välkommen!

Senast uppdaterad: 10 mars 2023