Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Balrog Summer Camp

Evenemangsdetaljer

  • Datum:26 juni 2023
  • Tid:09:00 - 15:00
  • Kategori: Lov
  • Kommun­del:Hallunda/Norsborg
  • Plats:Botkyrkahallen
  • Mål­grupp: Barn

Summer Camp är ett koncept som handlar om att variera idrottsutövandet och att barnen ges en möjlighet att pröva lite av varje. Alla idrotter har ett bidrag till snabbhet, smidighet, koordination och spelförståelse men genom stor variation uppnår man framför allt motiverade barn och att idrott upplevs roligt och kul. Vilket varit mycket uppskattat hos både barn och föräldrar.

10-ÅRS JUBILEUM

För tionde året i rad öppnar vi upp för vår mycket uppskattade Balrog Summer Camp där vi erbjuder barn och ungdomar mellan 6-12 år möjligheten att prova på flertalet sporter under en 14-dagars period (v.26 6 v.27).

Vi anlitar bra ledare, samt köper in material och utrustning. Vi varierar alltså de flesta idrotter med bollen i centrum. Vi testar även lite mer "udda" sporter som kittlar andra sinnen än de vanliga idrotterna barnen oftast håller på med. Blir det bra väder så tar vi oss även bort till Slagsta badet för lite lek, bad och simträning. Allt detta under överseende av duktiga och engagerade ledare.

Årets Summer Camp startar upp med: v.1, måndagen den 26 juni - 30 juni och följs av v.2 måndagen den 3 juli - 7 juli. Samtliga dagar kör vi mellan 09:00 – 15:00.

Vad kostar då detta generösa och glädjande Summer Camp? Ingenting! Balrog Botkyrka IK, Botkyrkabyggen & Botkyrka kommun genomför alltså båda dessa veckor inkluderat utrustning för barnen varje dag, utan att det kostar er föräldrar någonting. Bättre än så här blir det inte. Vi vore givetvis både glada och hedrade om ni väljer att anmäla era barn till 2023 års Summer Camp, som kommer genomföras i och kring Botkyrkahallen.

Ni anmäler er genom att maila in barnens namn & födelsedata, samt vilken vecka eller veckor de vill delta i vår Summer Camp. Till mail-adress: info@balrog.com. När ni anmält er så får ni ett bekräftelsemail från oss. Sista anmälningsdag är fredag den 16:e juni.

För er som har sommaröppet på dagis, fritids eller skola och är mellan 6-12 år så är även ni välkomna att vara med någon enstaka dag eller dagar. Det enda ni behöver göra är att föranmäla er. Har ni några frågor så är ni givetvis välkomna att maila dessa till oss.

Med vänlig hälsning, Balrog Botkyrka IK

Kontaktperson

Tillgänglighet

  • Rullstolsanpassad lokal och entré
  • Rullstolsanpassad toalett

Senast uppdaterad: 16 maj 2023