Störningsinformation:
Vattenavstängning vid Lindhovsvägen
Dölj meddelande
  • Barn & utbildning
  • Bibliotek & kultur
  • Idrott, fritid & natur
  • Bo & bygga
  • Klimat & miljö
  • Omsorg & socialt stöd
  • Näringsliv & arbete
  • Kommun & politik

Badhusen i Botkyrka

Botkyrka har två inomhusbad: Fittjabadet och Storvretsbadet. Här kan du gå på simskola, vattengympa, anordna barnkalas och motionssimma. Vi har också gym och servering.

Aktuellt

Det går tyvärr inte att betala våra simskolor på internet för tillfället! För betalning hänvisar vi er till respektive anläggning.

 

Har er personal kunskaper i att rädda ett liv?

Vi erbjuder utbildningar i hjärt-lungräddning samt hur man går tillväga vid ett luftvägsstopp. Vi går igenom momenten på ett tydligt och pedagogiskt sätt så att alla känner sig trygga i att kunna hjälpa till vid en nödsituation. Kontakta oss på boka.hlr@botkyrka.se

Nu tar vi betalt för plastkorten

För samtliga kort förutom engångsbiljetten tillkommer en avgift på 50 kr för plastkortet. Plastkortet behåller du och fyller på varje gång du förlänger kortet. Förlorar du plastkortet får du betala 50:- för ett nytt plastkort.

Gruppträningsintruktörer sökes!

Fittja och Storvretsbadet söker dig som är utbildad instruktör i: Zumba, core, yoga, pilates, aerobic, vattengymnastik, cirkelträning, funktionellträning, step up eller liknande. Skicka din ansökan till ulrika.hoglund@botkyrka.se

Autogiro

Nu är det ännu lättare! Betala gymkort och bad kort med autogiro på badhusen i Botkyrka.  Bad 125:-/månad. Gym 275:-/månad. Prata med personalen på baden. Börja träna idag!

Fysisk aktivitet på recept (FaR)

Vi erbjuder rabatterade träningskort för kunder med FaR, fysisk aktivitet på recept.

Skåp/hänglås

Till skåpen i omklädningsrummen behöver du ett hänglås. Ta med hemifrån eller köp i receptionen, Pris 35 kr.

För trivsel, hygien och säkerhet

Vid bad ska alltid badkläder (baddräkt / bikini / burkini / badshorts) användas av hygieniska skäl. ​Badpersonalen avgör vad som är badkläder.

Blöjbarn måste ha badblöja

Barn under 10 år måste ha en vuxen (över 18år) med i simhallen.

Barn över 10 år som badar utan vuxen, måste kunna simma 50 m. bröstsim.

Blöjbarn måste ha badblöja 

Det är underbart för små barn att få plaska i bassängen, men det är inte lika underbart om barnets badblöja ej håller tätt. Om en olycka sker i någon av våra bassänger måste ni omgående meddela personalen. Bassängerna måste då stängas av i 24 timmar för chockklorering och rengöring. (Vi har samma  reningsverk till båda bassängerna) Badblöja finns att köpa i våra receptioner för 15:-. Tänk därför på att:

Alltid gå på toaletten innan bassängbad.

Använd ALLTID badblöja om barnet ej är blöjfritt.

Har du haft magsjuka, vänta med att besöka oss på en vecka.

Simskola

Simskola finns på Storvretsbadet och Fittjabadet för barn från 6 år. På Fittjabadet även för vuxna.

HLR

När gick du/ni på en Hjärt- och lungräddnings kurs senast? Vi har duktiga HLR utbildare på baden. Vi håller kursen hos er eller hos oss på badet. Ni kan välja mellan barn eller vuxen HLR eller varför inte båda? Vill du ha mer information om hur det går till att boka så maila oss på bokahlr@botkyrka.se.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 januari 2018
Idrott, fritid & natur