Störningsinformation:
Vattenavstängning vid Lindhovsvägen
Dölj meddelande

Botkyrka Rackethall

Botkyrka rackethall tennis

Botkyrka Rackethall finns i Slagsta. Här finns badminton, squash, tennis, pingis m m. Vi har också en välsorterad racketshop, café, dusch och bastu.

 Sportlovskul i Rackethallen

Kom och ha kul på sportlovet, måndag 26 februari - fredag 2 mars  mellan klockan 13.00-15.00. Du kan spela badminton eller pingis hos oss. Ledare kommer att finnas på plats. Rack och boll får ni låna gratis. Pris 20:- per person. Välkomna!

Vi söker fler tjejer till vår motionsserie i badminton

Nu kan du anmäla dig till vår motionsserie för tjejer. Vi är ett gäng med glada motionärer men vi vill gärna bli fler. Matcherna spelas på tisdagar. Låter det kul? Hör av dig snarast så berättar vi mer.

Arbetssökande

Fr.om 2 april kommer våra priser för arbetssökande att endast gälla måndag to.m fredag.

Nu kan du boka banor på webben

Nu kan du boka banor i Rackethallen via webbokninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan även avboka din bokning via webbokningen. 
 För fler tider eller annan aktivitet kontakta oss i Rackethallen på telefon 08-530 615 43.

Kontrakt

Just nu finns det lediga tider kvar för att teckna kontrakt. Varför inte ha en stående tid varje vecka för lite badminton? Prata med kompisar, kollegor eller kanske grannen och ring oss förmer information angående ett kontrakt.

Vår mail

Det går bra att maila frågor till oss, men du kan inte göra bokningar eller avbokningar på mailen. Bokningar av bana måste göras på telefon 530 615 43 eller via webbokningen. Vår mailadress är rackethall@botkyrka.se.

Badminton

Vi har 24 badmintonbanor. Boka bana på terminskontrakt eller på strötid. Även ditt företag kan boka banor. Du kan även anmäla dig till vår motionsserie i badminton som spelas på tisdagar. Vi har serier för både tjejer och killar.

Squash

Vi har två squashbanor. Banorna hyr du i 45-minuters pass. För dig som vill spela matcher har vi nu ett gruppspel som spelas på torsdagskvällar. Vill du anmäla dig eller har frågor angående gruppspelet ringer du oss på telefon 08-530 615 43. Du kan även boka bana på terminskontrakt eller på strötid.

Tennis

Vi har två tennisbanor med snabbt underlag. Boka tennisbana på terminskontrakt eller på strötid. Det finns lediga tider att hyra på helgerna och någon enstaka tid på vardagskvällar.

Pingis

Vi har två pingisbord som kan bokas. Eftersom efterfrågan på pingis varit stor så har vi nu utökat våra pingistider. Nu kan man spela pingis alla dagar förutom onsdagskvällar.

Innebandy

Vi har en innebandybana med sarg som du kan hyra.

Konferensrum

Vi har ett konferensrum som kan bokas för max 20 personer. Ring oss för bokning och pris.

Café och racketshop

I vårt café kan du ta en kopp kaffe före eller efter du har spelat. Vi serverar också smörgåsar och kaffebröd. I vår racketshop säljer vi racketar, bollar, lindor med mera. Vi strängar även om racketar.

Vägbeskrivning

Du kan ta dig hit med tunnelbana (Fittja eller Hallunda) och med buss 172.

Med bil från Stockholm: Sväng av på avfarten Slagsta. Kör vänster i rondellen och kör sedan cirka 700 meter.

Kontakt

 • Besöksadress
 • Botkyrka Rackethall, Humlevägen 3, 145 67 Norsborg
 • Öppettider
 • Måndag 10.00-22.00
 • Tisdag    08.00-22.00
 • Onsdag 10.00-22.00
 • Torsdag 10.00-22.00
 • Fredag   06.30-20.00
 • Lördag   09.00-14.00
 • Söndag  09.00-20.00
 • Stängt: Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Nyårsafton, Nyårsdagen, Långfredag, Påskafton, Påskdagen, Nationaldagen 6 juni. Vissa röda dagar har andra öppettider, se under aktuellt.
 • Telefonnummer
 • 08-530 615 43
Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 februari 2018
Idrott, fritid & natur