Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Naturpasset

Naturpasset är Svenska Orienteringsförbundets och Sveaskogs gemensamma friskvårdssatsning. Det är ett motionssätt som passar de flesta och som bidrar till bättre hälsa. Du får både motion, frisk luft och en naturupplevelse.

Naturpasset arrangeras av orienteringsklubbar runtom i landet. Klubbarna har satt ut orienteringskontroller i lättillgängliga skogspartier. I tätorter och i närområden kan det istället för orienteringskontroller finnas en fråga kring platsen, eller ett foto som ska kombineras ihop med kontrollpunkten. De flesta kontrollpunkterna är lätta, men några är lite klurigare.

Du kan besöka kontrollerna när du vill, hur ofta du vill, ensam eller tillsammans med familjen eller någon kompis. Det finns ingen tidtagning. Du visar att du besökt kontrollerna genom att stämpla startkortet vid kontrollerna.

Naturpasset i Botkyrka

I Botkyrka arrangeras Naturpasset av IFK Tumba SOK. Kontrollerna finns mellan Harbrostugan och Lida friluftsgård. Försäljningsställen är apoteken Kronan i Tumba och Mullvaden i Tullinge, medborgarkontoren i Tumba och Tullinge samt Lida friluftsgård.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 april 2020
Idrott, fritid & natur