Stäng meddelande

Idrottsanläggningar

I Botkyrka kommun finns anläggningar för flera olika aktiviteter. Här finns gymnastiksalar, ishallar, rackethall, badhus, styrketräningsrum och planer för cricket och fotboll att hyra.

SÖK FRAM DIN LOKAL
I vårt bokningssystem Interbook Go! kan du själv söka anläggningar efter område, tidsperiod eller typ av anläggningar. Sökfunktionen hittar du på www.botkyrka.se/bokalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

BEMANNING OCH UNDERHÅLL
Idrottsplatspersonalen ansvarar för att underhålla anläggningarna i kommunen så att de är i gott skick. De utgår från fyra idrottsplatser, men rör sig runt om i kommunen för att sköta om alla anläggningar. Idrottsplatspersonalen hjälper även till att låsa upp lokaler för dig som inte har larmkort eller nyckel.

Anläggningarna som dagligen är bemannade är:
Brunna IP (Norsborg)
Brantbrink IP (Tullinge)
Idrottshuset/Ishuset (Tumba)
Storvretens BP (Tumba)

Behöver du komma i kontakt med idrottsplatspersonalen når du dem på telefon måndag-fredag kl. 9.00-22.00 samt lördag-söndag kl. 9.00-18.00.

Tumba, Tullinge och Vårsta-Grödinge: 073-076 37 00
Fittja, Alby och Hallunda-Norsborg: 070-886 15 63

BADHUS OCH RACKETHALL
I Botkyrka kommun finns två badhus och en rackethall. De är inte bokningsbara genom Interbook Go! Vill du boka dem tar du direkt kontakt med personalen på badhusen och rackethallen.

Här finns mer information om rackethallen: Botkyrka Rackethall
Här finns mer information om badhusen: Aktuellt på badhusen

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 december 2017
Idrott, fritid & natur