Stäng meddelande

Så bokar du

Genom att skapa ett konto i vårt bokningssystem Interbook Go! kan du själv söka lediga tider, göra bokningsförfrågningar och avbokningar. Logga in i IBGOlänk till annan webbplats

I vår manual för Interbook Go! hittar du mer utförliga instruktioner med text och bilder.

Boka anläggningar och lokaler

Vi hyr ut idrottsanläggningar och lokaler till dig som bor i eller utanför kommunen. De finns i alla delar av kommunen och hyrs i första hand ut till föreningar och privatpersoner som ärverksamma i Botkyrka. Du kan hyra dem vid ett tillfälle eller flera gånger per termin. Här kan du klicka dig fram och läsa mer om våra lokaler.

Så skapar du ett användarkonto

SKAPA ANVÄNDARKONTO
Privatpersoner, föreningar och företag kan skapa konto i Interbook Go! Du skapar ett användarkontot genom vårt bokningssystem. Webbplatsen för det finns här: www.botkyrka.se/boka.

Längst ner på sidan registrerar du dig som privatperson, förening eller företag. Efter det fyller du i dina uppgifter och ett användarnamn med lösenord till ditt konto. När du gjort det skickas ett mejl till din e-post. Där finns instruktioner om hur du verifierar ditt nya konto. Sedan kan du logga in och söka och boka tider.

Som registrerad användare i Interbook Go! kan du söka efter område, tidsperiod eller anläggningstyp. Där får du fram scheman för anläggningarna och kan se när det finns lediga tider.

GÖR EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN
När du hittat den tid och anläggning du vill boka gör du en bokningsförfrågan. När du skickat in den kontrollerar vi att lokalen fortfarande är ledig. Efter det får du besked till din registrerade e-post. Det är först när du fått ditt bokningsbesked som din bokning gäller. Om lokalen inte är tillgänglig får du också besked och du kan göra en ny förfrågan. Beskedet får du efter 1-2 arbetsdagar.

Du kan bara göra bokningsförfrågningar fram till 48 timmar före den tid du skulle vilja boka. Under helg skickar vi inga bokningsbesked. Därför är det bra om du bokar i god tid.

BOKNINGSBESKED
När du fått ditt bokningsbesked är det viktigt att du kontrollerar så att det stämmer överens med den tiden du bokade. Ta med bokningsbeskedet när du utnyttjar din tid för att visa upp vid behov.

Om du inte har ett eget passerkort till lokalen finner du även telefonnummer till idrottsplatspersonal som öppnar till dig på bokningsbeskedet.

BETALNING


Inom en månad efter din bokning skickar vi ut en faktura till den postadress du angett på ditt konto i Interbook Go!

REKOMMENDERAD WEBBLÄSARE
För att få den bästa upplevelsen av Interbook Go! rekommenderas Google Chrome, Safari eller Firefox. Interbook Go! är inte anpassat för Explorer. Använd därför en dator med något av de tre nämnda webbläsarna när du hanterar dina ärenden.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 februari 2020
Idrott, fritid & natur