Öppna mobilmenyn
Ung tjej med hörlurar som ler mot kameran

Vaccinera dig mot covid-19 och var med och rädda liv!

Genom att vaccinera oss mot covid-19 kan vi tillsammans stoppa pandemin. Boka tid eller vaccinera dig direkt i vaccinbussen.

förälder och tonåring

ABC tonår 13-18 år

Vill du delta i en studie om föräldragrupper och onlinestöd? Föräldrar, bonusföräldrar eller andra vuxna med tonåringar kan anmäla sig till ett forskningsprojekt.

Flera personer i olika åldrar utomhus

Botkyrkadialogen Grödinge

Botkyrkadialogen i Grödinge är igång och pågår fram till 15 oktober. Nu har du en möjlighet att prata med dina politiker om saker du vill förbättra i din vardag. 

Nyheter

 • Slutrapport kring oegentligheter på Skyttbrinks gymnasium klar

  Kommunen har nu mottagit slutrapporten efter den utredning som kommunen tillsatte med anledning av misstänkta oegentligheter på Skyttbrinks gymnasium. Utredningen inleddes våren 2021 efter att kommunen fått information om oegentligheter kopplat till en skolledare.

  Skola och förskola

 • Medborgarmöte om branden i Kagghamra

  Den 11 oktober hölls ett medborgarmöte på Broängsskolan med de myndigheter som på olika sätt arbetar och arbetat med hanteringen av branden i Kagghamra. Ett 30-tal medborgare deltog och ställde frågor.

  Boende och närmiljö

 • Barn i åldern 12–15 år erbjuds nu vaccin mot covid-19

  Folkhälsomyndigheten rekommenderar att alla barn som har fyllt 12–15 år ska erbjudas vaccination mot covid-19. Vidare har Region Stockholm beslutat att erbjuda alla barn möjlighet att vaccinera sig på skola under skoltid.

  Skola och förskola

 • Statsministern besöker Storvretskolan som gått från en negativ trend till trygghet och studiero

  Statsministern och utbildningsministern ville lära sig mer om Storvretskolans positiva utveckling under dagens besök. I januari 2019 beslutade Skolinspektionen om åtgärder på Storvretskolan – bara nio månader senare lyckades skolan vända trenden och få godkänt på alla kontrollpunkter.

  Kommun och politik

 • Botkyrkafixaren erbjuder hjälp på nytt

  Botkyrkafixaren återupptar sin verksamhet, som varit tillfälligt stängd under pandemin, och erbjuder hjälp med enklare sysslor som kan vara tunga för dig, eller där du riskerar att ramla och skada dig om du skulle göra dem själv. Fixartjänsten är gratis och till för dig som är äldre eller har en funktionsnedsättning.

  Stöd, omsorg och familj

Information om störningar

På gång i Botkyrka

Kontakta oss

Vänd dig till Botkyrka kommuns medborgarcenter med ärenden och frågor som har med kommunen att göra.

Öppettider medborgarcenter
Telefon: 08-530 610 00
E-post: medborgarcenter@botkyrka.se