Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Populära genvägar

Ett collage med bilder och texten: Nya stora sommarguiden

Upptäck ditt sommarparadis runt hörnet!

Upptäck Botkyrka i sommar! Du hittar mängder med härliga aktiviteter för hela familjen i Botkyrkas NYA Stora Sommarguide. Här får du fler än 120 oslagbara tips på aktiviteter för alla smaker.

Man på en cykel.

Cykel – ett bra val för hälsan och miljön

Botkyrka kommun arbetar långsiktigt med att öka cyklandets andel av det totala resandet. Cykling är en investering i din hälsa och bra för miljön. Du slipper också bilköer och kan spara pengar.

Två killar som kramas på en basketplan.

Så jobbar vi för ett tryggare Botkyrka

Alla behövs i trygghetsarbetet. Därför samarbetar vi med dig som bor här, polisen, Botkyrkabyggen och civilsamhället. Bara tillsammans kan vi göra Botkyrka tryggare.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med dina ärenden och svarar på frågor. Du kan även chatta med oss i den rosa rutan till höger på sidan.

Öppettider medborgarcenter
Telefon: 08-530 610 00
E-post: medborgarcenter@botkyrka.se
Facebook: facebook.com/botkyrka

Nyheter

 • Skoltaken är ingen plats för lek

  Under lovet händer det att barn och ungdomar vistas på skoltaken. Det är både farligt och förbjudet – därför vi ber alla att hålla sig borta från takområdena.

  Skola och förskola

 • Allvarliga brister i formalia kopplat till studieresa till New York

  Efter en övergripande intern granskning har det framkommit att allvarliga brister i formalia har skett beträffande studieresan som arrangerades av Botkyrka kommun till New York våren 2024.

  Kommun och politik

 • Dieselläckage i Hallunda

  Under måndagsmorgonen den 1 juli upptäcktes ett dieselläckage i Hallunda i anslutning till byggarbetsplatsen för nya Eleonoraskolan. Den utläckta dieseln har grävts upp och transporteras bort under dagen.

  Boende och närmiljö

 • Stanley Cup-bucklan till Botkyrka

  I natt vann Tumba Hockey-fostrade Kevin Stenlund slutspelet i NHL med sitt Florida Panthers. Det innebär att den åtråvärda Stanley Cup-bucklan kommer till Botkyrka och Tumba senare i sommar.

  Uppleva och göra

 • Får och getter på Lida jobbar för biologisk mångfald

  Nu i juni invigdes den nya får- och gethagen i Lida. Ulliga gulliga får och getter från Min Skola i Norsborg kommer under sommaren att beta i hagen. Samtidigt som djuren är på sommarbete gynnar de den biologiska mångfalden genom sitt betande.

  Uppleva och göra

Information om störningar

På gång i Botkyrka