Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Hitta snabbt

Energibeteckningar

Tillsammans kan vi minska risken för elbrist i vinter

Prisnivåerna på el kan bli höga och det finns också risk att elen inte räcker under vissa tidpunkter i vinter. Vi kan tillsammans förbättra situationen genom att minska elanvändningen.

Grön traktor

Snöröjning och halkbekämpning

Vi plogar, saltar och sandar våra gator, gång och cykelvägar, bussterminaler och andra allmänna platser. Här kan du läsa om vem som ansvarar för vilka vägar och hur vi arbetar.

Solceller på tak

Gör skillnad som socialarbetare

Bli vår nya kollega! Hos oss är du med och utvecklar socialförvaltningen i Botkyrka så att vi kan vara din och allas bästa arbetsplats.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med dina ärenden och svarar på frågor.
Öppettider medborgarcenter
Telefon: 08-530 610 00
E-post: medborgarcenter@botkyrka.se
Facebook: facebook.com/botkyrka

Nyheter

Information om störningar

 • Del av Tumbavägen fortsatt avstängd

  Som tidigare meddelats är en vägavsnittet på Tumbavägen under järnvägen i Tumba, avstängd för både bil-, cykel- och gångtrafik. Avstängningen förlängs nu fram till jul.
 • Vattenläckan Skogshemsvägen lagad

  Fredagsförmiddagens vattenläcka på Skogshemsvägen i Tullinge är nu lagad och vattnet är igång. Spola i kallvattenkranen tills vattnet är klart igen.
 • Missfärgning kan förekomma efter vattenavbrottet den 20/11

  Efter ett avbrott i kommunens vattenförsörjningen den 20/11 kan vattnet bli missfärgat under en kortare period. Missfärgningen är ofarlig. Låt vattnet spola kraftigt i kallvattenkranen 20-30 minuter för att missfärgningen ska försvinna.
 • Rackethallen saknar varmvatten

  Just nu saknas varmvatten i herrarnas duschar i Rackethallen. Problemet kommer att åtgärdas måndag 14 november.
 • Del av Tumbavägen stängs av

  Under vecka 44-48 november hålls del av Tumbavägen stängd för biltrafiki båda riktningarna. Det gäller tunneln under järnvägen i Tumba. Uppdatering om avstängning för gång- och cykeltrafik, 4 november.På grund av oförutsedda markförhållanden kan tunneln inte öppnas för gång- och cykeltrafik v. 45 som planerat. Marken undersöks nu vidare och man kommer att göra en ny bedömning av när tunneln kan öppnas för gång- och cykeltrafiken igen.

På gång i Botkyrka