Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn
  • Eldning avrådes

    Just nu är risken för skogsbrand stor. Räddningstjänsterna i Stockholms län har beslutat om att avråda från eldning. Beslutet gäller tills vidare. Mer information.

För medborgarna i Botkyrka

Botkyrka är en kommun full av kontraster där storstadens förortsmiljö möter landsbygdens skogar, ängar, sjöar och havskust. I vår kommun talas ungefär 100 olika språk och här lever människor med bakgrund från världens alla hörn.

Vår värdegrund

Vi strävar efter att Botkyrkaborna ska vara delaktiga i kommunens utveckling och det är deras behov, rättigheter och förutsättningar som leder oss i arbetet. Vi har medborgarens fokus i allt vi gör.

Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid.

Inspirerande och kontrastrik arbetsplats

Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid. Varje dag bjuder på dynamiska möten, utmaningar och inspiration. Här uppstår oväntade och intressanta möten mellan människor, kulturer och språk.

Är du vår nästa kollega? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!

6000 medarbetare

Vi är nära 6000 kollegor som tillsammans arbetar utifrån vår värdegrund. Vi är transparanta, lätta att förstå och ser olikheter och mångfald som en tillgång.

Vi tar ansvar för att beslutsgångar och arbetsprocesser är tydliga och väl kända. Vi är flexibla utifrån nya och förändrade behov och vi har engagemang, energi och empati i vårt arbete med att nå mål och resultat.

Tillsammans med kreativa kollegor

Vi arbetar utifrån medborgarens fokus, vilket ställer krav på mod, idérikedom och framåtanda. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad. Är du nyfiken, kreativ och tycker om utveckling - då passar du hos oss.

Lediga jobb

Senast uppdaterad:

Hitta på sidan