Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn
  • Eldning avrådes

    Just nu är risken för skogsbrand stor. Räddningstjänsterna i Stockholms län har beslutat om att avråda från eldning. Beslutet gäller tills vidare. Mer information.

Fler engagerade lärare

I Botkyrka ska alla våra barn och ungdomar lyckas, oavsett skola. Vi har välutbildade, kompetenta och engagerade lärare, men vi behöver bli fler.

Inom utbildningsförvaltningen finns ett stort engagemang för att barn och elever ska få undervisning av hög kvalitet samt stöd i att utveckla sin kompetens och fulla potential. I Botkyrka ser vi att skolframgång är nyckeln till ett gott liv och den starkaste skyddsfaktorn för framtiden.

Utbildningsförvaltningen ansvarar i dag för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium och särskola. Vi har drygt 3 200 medarbetare som är fördelade på 49 förskolor, 22 grundskolor och fyra gymnasieskolor.


Lyssna till Maria Lindroth (förstelärare Trädgårdsstadskolan), Per Berggren (förstelärare Trädgårdsstadskolan), Camilla Bejmo Samuelsson (rektor Fittjaskolan), Amer Alshamary (elev Fittjaskolan) och Kenny Fredholm (verksamhetschef grundskola).

Bidra till våra skolors utveckling framåt

Att jobba som lärare hos oss innebär att du kommer vara med och bidra till våra skolors utveckling framåt. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med skolledning och kollegor skapa förutsättningar för våra elever att lyckas.

Hos oss har varje skola en specifik inriktning och det pågår flera intressanta skolprojekt för elever och skolor som du som lärare hos oss kan haka på. I våra skolor arbetar vi för en varierad och inkluderande lärmiljö som möter alla våra barn och ungdomars behov, ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt samt att våra barn och ungdomar ska känna sig trygga och ges möjlighet till en god studiemiljö med ett gott arbetsfokus.

Senast uppdaterad:

Lediga jobb

Välkommen till en inspirerande plats full av möjligheter. Vi söker dig som är öppen, modig, ansvarstagande och energisk.

Hitta lediga jobb

Att jobba hos oss

Hos oss får du möjlighet att göra skillnad. Att arbeta utifrån medborgarens fokus ställer krav på mod, idérikedom och framåtanda.

Att jobba på Botkyrka kommun

Senast uppdaterad: