Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Fler engagerade pedagoger

I Botkyrka ska alla våra barn och ungdomar lyckas, oavsett skola. Vi har välutbildade, kompetenta och engagerade pedagoger, men vi behöver bli fler.

Inom utbildningsförvaltningen finns ett stort engagemang för att barn och elever ska få undervisning av hög kvalitet samt stöd i att utveckla sin kompetens och fulla potential. I Botkyrka ser vi att skolframgång är nyckeln till ett gott liv och den starkaste skyddsfaktorn för framtiden.

Utbildningsförvaltningen ansvarar i dag för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium och särskola. Vi har knappt 4 000 medarbetare som är fördelade på 44 förskolor, 22 grundskolor och fyra gymnasieskolor.

Camilla Bejmo Samuelsson, rektor på Fittjaskolan om varför hon tycker om att jobba i Botkyrka.

Bidra till utvecklingen

Att jobba som pedagog hos oss innebär att du är med och bidra till våra förskolors och skolors utveckling. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans med skolledningen skapar förutsättningar för våra elever att lyckas.

Alla våra grundskolor har en specifik inriktning och det pågår flera intressanta skolprojekt som du som lärare hos oss kan ingå i. Våra skolor arbetar för en varierad och inkluderande lärmiljö som möter alla våra barn och ungdomars behov, och ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Våra barn och ungdomar ska känna sig trygga och ges möjlighet till en god studiemiljö med ett gott arbetsfokus.

Senast uppdaterad:

Lediga jobb

Välkommen till en inspirerande plats full av möjligheter. Vi söker dig som är öppen, modig, ansvarstagande och energisk.

Vårt arbetsgivarerbjudande

Hos oss får du möjlighet att göra skillnad. Att arbeta utifrån medborgarens fokus ställer krav på mod, idérikedom och framåtanda.

Läs mer om hur det är att jobba i Botkyrka

Våra satsningar i förskola och skola

Vårt mål är att ha Sveriges bästa förskolor och skolor. Barn och elever behöver kunskap och trygghet.

Läs mer om vad våra förskolor och skolor gör för att ge kunskap och trygghet.

Senast uppdaterad: