Öppna mobilmenyn

Skolsköterska

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid, 50%

Löneform: Månadslön

Tillträde: Tillträdesdatum kan även ske enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: 2020-11-02

Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Satu Vanhanen, Rektor

Telefon: 0708-825089

E-post: satu.vanhanen@botkyrka.se

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2020-10-16

Ange referensnummer: Skolsköterska - 20200924

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Grindtorpsskolan är en mångkulturell F-9 skola med 540 elever som ligger i Alby i norra Botkyrka. Skolan har mycket fina lokaler i ett vackert läge högst upp på berget. Vi har den lilla skolans omtanke och den stora skolans styrka. Vår pedagogiska miljö ger alla barn förutsättningar att arbeta utifrån sin egen lärstil. På skolan råder ett öppet och välkomnande klimat bland både elever och medarbetare.

Arbetsuppgifter

Ansvara för skolhälsovården (EMI) hos elever i förskoleklass till och med år 9 tillsammans med en rutinerad skolsköterska som arbetar 100 %. Arbetet innefattar förebyggande elevhälsoarbete, medicinska bedömningar och enklare sjukvårdsinsatser. Du ingår i elevhälsoteamet. Arbetet innebär ett tätt samarbete med elever, föräldrar, personal samt organisationer och myndigheter.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning för barn- och ungdom, specialistutbildning för öppen hälso- och sjukvård eller skolsköterskeutbildning. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med barn med ett annat modersmål i ett mångkulturellt område.

Övrigt